Μπορεί προσχηματικά το Κράτος να έδωσε κάποια μικροποσά λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε όσους ανήκουν στα Ειδικά Μισθολόγια, όμως φαίνεται ότι η τρύπα που δημιούργησαν αυτά τα ποσά στον προϋπολογισμό, οδηγεί σε διάφορα τρικ και τεχνάσματα, ώστε να καλυφθεί με κάθε τρόπο η χασούρα στα δημόσια ταμεία.

 

Το Κράτος, λοιπόν χρησιμοποιεί την τακτική «από την μία τσέπη μπαίνουν, από την άλλη θα βγουν» νομοθετώντας ειδική συγκεκριμένη διάταξη νόμου που επιχειρεί να προσμετρήσει το εφάπαξ χρηματικό ποσό που καταβλήθηκε στα Ειδικά Μισθολόγια στο συνολικό ετήσιο εισόδημά του έτους 2018.

 

Τι θέλει να πετύχει το Κράτος;

 

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα σημαντικός αριθμός από όσους έλαβαν κάποια ποσά αναδρομικών να απορριφθούν ως μη δικαιούχοι λήψης κοινωνικών επιδομάτων, λόγω υπέρβασης των εισοδηματικών κριτηρίων. Κι αυτό παρά το ότι το εισόδημα αυτό είναι πλασματικό, καθώς πρόκειται για παρανόμως και αντισυνταγματικώς παρακρατηθέντα εισοδήματα για τα έτη 2012- 2016.

 

Ποια επιδόματα κινδυνεύουν να χαθούν;

 

Το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων, το επίδομα στέγασης, το κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ και άλλων κοινωφελών οργανισμών, επιδότηση παιδικών σταθμών μέσω ΕΣΠΑ, επίδομα θέρμανσης, διάφορες κοινωνικές παροχές των κατά τόπους Δήμων και Μητροπόλεων κλπ.

 

Πώς θα παρακάμψουν οι δικαιούχοι των Ειδικών Μισθολογίων αυτά τα τρικ;

Επί της ουσίας αυτό που θέλει να αποφύγει πάση θυσία η Πολιτεία είναι η μοναδική αξιόπιστη και σίγουρη λύση για την επιστροφή του συνόλου των χρημάτων στους ένστολους. Την δικαστική διεκδίκηση.

 

Μόνο μέσω δικαστικής προσφυγής είναι δυνατόν κάθε δικαιούχος να έχει στα χέρια του ονομαστική δικαστική απόφαση, η οποία τον αφορά προσωπικά, αναφέρεται αποκλειστικά στη δική του περίπτωση και αποτελεί απολύτως δεσμευτική πράξη για το Κράτος, ώστε να επιστρέψει ολόκληρο το ποσό των αναδρομικών που χρωστάει σε αυτόν.

 

Χιλιάδες είναι ήδη οι δικαιούχοι Ειδικών Μισθολογίων που έχουν καταλάβει την αξία της δικαστικής προσφυγής και έχουν δικαιωθεί στο σύνολο των χρημάτων που τους χρωστάνε. Πολλοί ακόμα τρέχουν ήδη τη διαδικασία με αποτέλεσμα να αποφεύγουν τα τρικ του Κράτους στον αγώνα διεκδίκησης των χρημάτων τους.

 

Ο δρόμος της διεκδίκησης είναι ανοιχτός και η ομάδα του Στρατιωτικού Δικηγορικού Γραφείου της BCLA έχοντας δικαιώσει εκατοντάδες δικαιούχους με δικαστικές αποφάσεις, είναι σε θέση να σταθεί στο πλευρό σας και βήμα – βήμα να σας καθοδηγήσει μέχρι την τελική δικαίωση.

Επικοινωνία