Θέλετε να παραμείνετε στο στρατό αλλά σας εμποδίζει μια μελλοντική δυσμενής κρίση;

Μάθετε πως να παραμείνετε ως ΕΟΘ

Ενημερωθείτε σήμερα για τις διαδικασίες

Ενημερωθείτε σήμερα για τις διαδικασίες.

Ενημερωθείτε για τις επιλογές σας

Γνωρίζουμε πως η διαδικασία κρίσεων για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων είναι πλέον ιδιαίτερα αυστηρή και καίρια για το επαγγελματικό σας μέλλον. Πολλοί στρατιωτικοί φοβούνται ότι μια δυσμενής κρίση που θα λάβουν θα βάλει τέλος στην καριέρα τους και θα τους υποχρεώσει να αποστρατευτούν νωρίτερα. Ωστόσο, ελάχιστοι γνωρίζουν πως μπορούν να το αποτρέψουν και να συνεχίσουν την παραμονή τους στο στρατό ως ΕΟΘ (Εκτός Οργανικών Θέσεων).

Στο Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, σε θέματα στρατιωτικού δικαίου ειδικευόμαστε σε αναστροφή δυσμενών κρίσεων και παραμονή στην ενεργεία ως ΕΟΘ. Γνωρίζοντας τα στενά χρονικά περιθώρια και τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται, σας βοηθούμε να κινηθείτε άμεσα και γρήγορα. Το εξειδικευμένο νομικό τμήμα μας σας ενημερώνει πλήρως για τις επιλογές σας και διαμορφώνουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας την καλύτερη για εσάς στρατηγική. Με την εμπειρία και τη γνώση μας σας υποστηρίζουμε υπεύθυνα καθ’όλη την πορεία της υπόθεσης σας και σας βοηθάμε να δικαιωθείτε.

Εάν πιστεύετε ότι θα λάβετε μια δυσμενής κρίση που θα απειλήσει την παραμονή σας στο στρατό, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις κινήσεις που μπορείτε να κάνετε. Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Μην αφήσετε το επαγγελματικό σας μέλλον στη τύχη του!

Αποκτήστε την Παραμονή σας στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Συχνές Ερωτήσεις

Συγκεντρώστε άμεσα τα απαραίτητα έγγραφα, που αφορούν στην υπόθεσή  σας, και στείλτε μας μήνυμα στο militarylawoffice@gmail.com με το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Αφού ελέγξουμε τον φάκελό σας, χαράσσουμε από κοινού την στρατηγική μας και καταθέτουμε την προσφυγή σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσης σας ως την τελική της έκβαση.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και δυστυχώς δεν είναι σύμμαχός σας. Οποιαδήποτε ολιγωρία μπορεί να αποβεί μοιραία για την επαγγελματική σας καριέρα.

Η πρόσφατη εμπειρία έχει καταδείξει ότι,  λόγω των διαρκών μειώσεων στις οργανικές θέσεις , τα κριτήρια τών κρίσεων έχουν αυστηροποιηθεί,  ενώ οι αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων λαμβάνουν υπόψη τους και την παραμικρή λεπτομέρεια – δυσμενές στοιχείο του φακέλου σας. Μια  ατυχής στιγμή είναι πιθανό να ανακόψει την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μην καθυστερείτε! Πάρτε τώρα την σωστή απόφαση,  που θα καθορίσει το επαγγελματικό σας μέλλον.

Ναι,  υπάρχει τρόπος. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και μην απογοητεύεστε! Για την υπόθεσή σας, όπως και για κάθε αντίστοιχη υπόθεση,  μπορεί να προβληθούν βάσιμες αντιρρήσεις! Μια δυσμενής κρίση είναι μεν μια αρνητική εξέλιξη, αλλά με την κατάλληλη νομική συνδρομή είναι δυνατόν να  ανατραπεί και να εξασφαλιστεί η παραμονή σας στην ενεργεία.

Ελάτε στο γραφείο μας και μαζί θα βρούμε την ιδανική λύση για την δική σας περίπτωση.

Τα 25 έτη εμπειρίας μας και τα χιλιάδες στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, που μας έχουν εμπιστευτεί τις υποθέσεις τους, αποτελούν την ζωντανή απόδειξη για τον κατάλληλο νομικό χειρισμό.

Είπαν για εμάς

«Ένας συνάδελφός μου μίλησε για εσάς. Σας εμπιστεύθηκε και υπό τη καθοδήγηση σας,κατάφερε να αναστρέψει την δυσμενής κρίση που απειλούσε την επαγγελματική του εξέλιξη. Ακριβώς για αυτό, και εγώ απευθύνθηκα σε εσάς για να με βοηθήσετε τώρα που έχω βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση.»

«Ήμουν βέβαιος ότι το όνομα μου θα βρίσκοταν στη λίστα δυσμενών κρίσεων, όμως δεν ήθελα ακόμα να αποστρατευτώ. Ήρθα σε εσάς και με πείσατε ότι η υπόθεσή μου μπορεί να κερδηθεί. Τώρα νιώθω σίγουρος γιατί έχω μια έμπειρη νομική ομάδα δίπλα μου.
»

«Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας και για όλη σας την υποστήριξη! Χάρη σε εσάς κατάφερα να παραμείνω στο στρατό ακόμα και εάν κρίθηκα δυσμενώς. Απόλυτα επαγγελματίες με εμπειρία στα στρατιωτικά νομικά θέματα και πλήρης ενημέρωση για τις επιλογές που είχα!»

Επικοινωνία