Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε χρέη προς το Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία, Τράπεζες και τρίτους.

Με την υποστήριξη του Στρατιωτικού Δικηγορικού Γραφείου μπορείτε σήμερα να ενταχθείτε στις νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις που προστέθηκαν πρόσφατα στο Ν. 3869/2010 με το Ν. 4336/2015.

Οι βελτιωμένες ρυθμίσεις δίνουν τώρα τη δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερες ομάδες φορολογούμενων αλλά και της συμπερίληψης περισσότερων περιπτώσεων χρεών όπως χρέη προς το Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία.

Διαγράψτε σήμερα χρέη προς:

Ασφαλιστικά Ταμεία

Δημόσιο, Δήμους και Περιφέρειες

Τράπεζες

Τρίτους

Αποκτήστε ξανά ασφαλιστική ενημερότητα,
Αποκτήστε ξανά φορολογική ενημερότητα.

Επισπεύστε την εκδίκαση της αίτησής σας για οριστικοποίηση της διαγραφής του χρέους σας.
Ενημερωθείτε σήμερα για τη διαδικασία.

Συμπληρώστε την Φόρμα για να λάβετε το Ενημερωτικό Υλικό

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210-9536664.

Αντιμετωπίζετε δυσκολία στη συγκέντρωση των δικαιολογητικών;
Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο σας παρέχει αυτοτελώς υπηρεσία συγκέντρωσης εγγράφων

Υπηρεσία συλλογής δικαιολογητικών για την ένταξη στο Ν. Κατσέλη

Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο διαπιστώνοντας ότι υπάρχει σημαντικό νομικό ζήτημα στη συλλογή των δικαιολογητικών για την ένταξη στο Νόμο για τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά, συγκρότησε ειδική ομάδα στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε για να αναθέτετε τη συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών με ασφαλή τρόπο που ταυτόχρονα διασφαλίζει τα δικαιώματά σας. Η υπηρεσία παρέχεται από το γραφείο μας αυτοτελώς σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από τα 150€+ ΦΠΑ και επεκτείνονται ανάλογα με τον αριθμό των πιστωτών και τα δικαιολογητικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ένταξή σας στις ευνοϊκές διατάξεις του Ν. 4336/2015. Γιατί δεν είναι φρόνιμο να προχωράτε σε απευθείας παραλαβή δικαιολογητικών από την Τράπεζα Με την παραλαβή π.χ. δικαιολογητικών οφειλής, οι τράπεζες, χωρίς να σας το γνωρίζουν, σας υποχρεώνουν αυτόματα να κάνετε αποδεκτή και ανεπιφύλακτη την παραδοχή ότι οι χρεώσεις που σας έχουν επιβληθεί είναι όλες ορθές και νόμιμες. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται διότι όπως προέκυψε από το τμήμα ελέγχου δανειακών και ασφαλιστικών συμβάσεων και από πεπειραμένο δικαστικό εμπειρογνώμονα δικαστικών και τραπεζικών υποθέσεων, όλες οι τράπεζες επιβάλλουν όρους και προβαίνουν σε παράνομες και καταχρηστικές χρεώσεις, εκμεταλλευόμενες την άγνοια των δανειοληπτών. Αυτές οι χρεώσεις και οι όροι πρέπει να ανιχνεύονται και να επισημαίνονται στο επικείμενο δικαστήριο για την ένταξη στο καθεστώς προστασίας των Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών προκειμένου να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα. Τυχόν μη κατάλληλη αναζήτηση στοιχείων και υποβολή αιτήσεως υπαγωγής με απλές βεβαιώσεις οφειλής σημαίνουν ανεπιστρεπτί δικαστική παραδοχή του ύψους της οφειλής, όπως το βεβαιώνει η τράπεζα, κάτι που αμφισβητείται ευθέως, όπως προαναφέραμε. Επιπλέον η αναζήτηση των δικαιολογητικών γίνεται μέσω εξωδικαστικών ενεργειών σύμφωνα με τις προβλέψεις του κώδικα πολιτικής δικονομίας, όπερ σημαίνει ότι τα δικαιολογητικά συγκεντρώνονται εντός των χρονικών προθεσμιών του νόμου διότι άλλως οι πιστωτές περιέρχονται σε δικαστική υπερημερία και ευθύνονται με αποζημίωση για την καθυστέρηση για κάθε περαιτέρω θετική ή αποθετική ζημιά.

Μάθετε Περισσότερα

Συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε ένα σύντομο οδηγό με τις απαραίτητες διαδικασίες [contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

'H επικοινωνήστε μαζί μας Τηλ. 210-9536664.

Έχω υπαχθεί στο Νόμο Κατσέλη, μπορώ να μπω και σε αυτόν;

Βεβαίως μπορείτε με μια απλή αίτηση για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας. Υπάρχει ωστόσο αυστηρή προθεσμία έως 19/12 για να ενταχθείτε γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσετε άμεσα τη συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων.

Έχω χρέη μόνο προς εφορία και ταμεία, μπορώ να ενταχθώ;

Όχι, θα πρέπει να έχετε μια οφειλή προς τρίτους ή τράπεζες προκειμένου να ενταχθείτε.

Ήμουν έμπορος και έχασα την επιχείρησή μου, μπορώ να υπαχθώ στις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα χρέη της επιχείρησης;

Ναι, έχετε τη δυνατότητα υπό προϋποθέσεις και εφόσον μπορείτε να ενταχθείτε να διεκδικήσετε διαγραφή χρεών τόσο προς το Δημόσιο, ΟΤΑ και Ασφαλιστικά Ταμεία όσο και προς Τράπεζες και τρίτους.

Θέλω να δω πώς μπορώ να διαγράψω χρέη σε δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες.

Για να ενημερωθήτε συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σύντομα ένας εκπρόσωπος του θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210-9536694, 211-0123226, 211-0123227.

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο , ασχολείται άνω των 20 ετών με όλες τις πτυχές των θεμάτων που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έχοντας αποκτήσει μια υψηλή εξειδίκευση σε όλους τους τομείς της καριέρας των στελεχών.

Έχοντας συνεργαστεί με χιλιάδες στελέχη τα 20 και πλέον έτη λειτουργίας του και διαθέτοντας υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό νομικών και εξειδικευμένων συμβούλων, αρκετοί εκ των οποίων προέρχονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, είναι σε θέση να παρέχει τις υπηρεσίες του αξιόπιστα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τα χαρακτηριστικά του Στρατιωτικού Δικηγορικού Γραφείου:

Έμπειρο στελεχιακό δυναμικό και συνεργάτες

Βαθιά γνώση της λειτουργίας των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Απλές διαδικασίες

Γρήγορη Εξυπηρέτηση

Αμεσότητα στην επικοινωνία

Διαρκής εξέλιξη και βελτίωση διαδικασιών

Επικοινωνία