Διεκδικήσαμε μαζί τα δεδουλευμένα σας και τα καταφέραμε!

Διεκδικήστε πίσω την επικουρική σας σύνταξη

Κερδίσαμε την πρώτη μάχη!

Το Κράτος αναγκάστηκε να επιστρέψει τα αναδρομικά που σας είχε κόψει με τον νόμο 4093, χρήματα που δικαιωματικά σας άνηκαν.

Όμως, δε συνέβη το ίδιο με τα Μετοχικά Ταμεία.

Οι κρατήσεις στην επικουρική σας σύνταξη συνεχίζονται παρόλο που έχουν ήδη κριθεί αντισυνταγματικές!  

Τα Μετοχικά Ταμεία σας κόβουν συνεχώς χρήματα, χρήματα που έχετε δουλέψει και σας ανήκουν. Οι κρατήσεις που υφίσταται η σύνταξή σας όχι μόνο είναι άδικες αλλά και διπλές! Η κράτηση υπέρ ΕΟΠΥΥ αφαιρείται από την κύρια σύνταξη σας, αλλά σας παρακρατείται και από την επικουρική. Και μάλιστα με ποσοστό 6%!

Καθημερινά χάνετε χρήματα που έχετε δουλέψει. Μην τα χαρίζετε στο Κράτος! Κινηθείτε νομικά και κερδίστε πίσω ό,τι δικαιωματικά σας ανήκει!

Στο Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο σας ενημερώνουμε για τις ενέργειες που μπορείτε να κάνετε ώστε να διεκδικήστε πίσω τα αναδρομικά σας. Έχετε τώρα την ευκαιρία να δικαιωθείτε!

Έχετε μάθει να κερδίζετε τις μάχες σας! Είμαστε σύμμαχος σας!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 210-9536664 για να μιλήσετε με ένα
εξειδικευμένο συνεργάτη μας και να ξεκινήσετε τη διεκδίκηση των χρημάτων που χάνετε!

Γνωρίζουμε πως οι υποθέσεις σας είναι πιο περίπλοκες από των απλών πολιτών και για αυτό το λόγο χρειάζεστε εξειδικευμένη ενημέρωση. Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο ειδικεύεται εδώ και 25 χρόνια σε θέματα στρατιωτικού δικαίου. Καθημερινά δικαιώνουμε δεκάδες στελέχη των ένοπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

 

Η επικουρική σας υφίσταται συνεχώς παρακρατήσεις ακόμα και διπλές! Μη χάνετε άλλο τα χρήματα σας! Κινηθείτε νομικά και κερδίστε τα πίσω. Ο μόνος τρόπος να σας επιστραφούν πίσω τα αναδρομικά σας είναι μέσω της νομικής προσφυγής. Όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές, η δικαστική απόφαση αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη ευκαιρία για τη δικαίωση σας.

 

Το εξειδικευμένο νομικό μας τμήμα είναι πάντα δίπλα σας για να σας ενημερώνει και να σας υποστηρίζει καθ’ όλη την πορεία της υπόθεσης σας. Σας ενημερώνουμε για το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε ανάλογα τον οικονομικό σας βαθμό και αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Έχετε μάθει να κερδίζετε τις μάχες σας!
Είμαστε σύμμαχος σας!

Συχνές ερωτήσεις

Συγκεντρώστε άμεσα τα απαραίτητα έγγραφα,  που αφορούν στην υπόθεσή σας, και στείλτε μας μήνυμα στο militarylawoffice@gmail.com με το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Αφού ελέγξουμε τον φάκελό σας, σας ενημερώνουμε για το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε και για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Στη συνέχεια, καταθέτουμε την αγωγή σας και σας κρατάμε ενήμερους καθ’ όλη τη διάρκεια της υπόθεσης σας μέχρι την τελική εκδίκαση της.

Στο Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο έχουμε τη φιλοσοφία ότι δεν πληρωνόμαστε παρά μόνο όταν δικαιωθείτε. Μόνο με την ευδοκίμηση της υπόθεσης σας και αφού λάβετε τα χρήματα που δικαιούστε πίσω, αμειβόμαστε με ένα ποσοστό επί του ποσού αυτού.

Είπαν για εμάς

Επικοινωνία