Σε εξέλιξη βρίσκονται οι δυσμενείς κρίσεις στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όπως ανακοινώθηκε επισήμως. Η ανακοίνωση ήρθε καθυστερημένα εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης που βρίσκεται η χώρα το τελευταίο διάστημα, λόγω των επεισοδίων στα σύνορα. 

Πώς πρέπει λοιπόν να κινηθούν οι στρατιωτικοί που δεν θέλουν να ρισκάρουν την μέχρι τώρα καριέρα τους;

Τα στελέχη που επιθυμούν να διασφαλίσουν τη θέση τους και να εξασφαλίσουν ότι θα παραμείνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, πρέπει να κινηθούν ταχύτατα μέσα στις επόμενες ημέρες. Με τη συμβολή της εξειδικευμένης νομικής ομάδας του Στρατιωτικού Δικηγορικού Γραφείου θα καταφέρουν να εξαντλήσουν όλα τα δυνατά σενάρια που μπορούν να αξιοποιηθούν για να προστατεύσουν τη θέση τους.

Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο έχει εντάξει στο δυναμικό του ειδική ομάδα διαχείρισης δυσμενών κρίσεων με πολυετή πείρα και τεχνογνωσία. Με τη χρήση των βέλτιστων νομικών πρακτικών έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε σημαντικές και ιδιαίτερα απαιτητικές υποθέσεις στρατιωτικών που μας εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή. 

Στις επιτυχημένες υποθέσεις μας προστέθηκαν προσφάτως 3 ακόμα:

Οι προσβαλλόμενες δυσμενείς κρίσεις ακυρώθηκαν με την παρέμβαση της νομικής μας ομάδας για τις υποθέσεις υπ’ αριθμόν: 3029/2019,  2236/2019 και 258/2020. Με τα στελέχη να είναι απολύτων ικανοποιημένα από τη θετική έκβαση της υπόθεσής τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί στρατιωτικοί επικοινωνούν τα γραφεία μας και προχωρούν σε συναντήσεις με τους πεπειραμένους δικηγόρους μας, αναθέτοντας τις υποθέσεις τους στο γραφείο μας και αποσκοπώντας στην άμεση τακτοποίηση του ζητήματος τους.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις δυνατότητες που έχετε και για το νομικό πλαίσιο στο οποίο εντάσσονται. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε όλες τις επιλογές που διαθέτετε προκειμένου να διατηρήσετε τη θέση σας και να μην ζημιωθείτε επαγγελματικά από τις δυσμενείς κρίσεις.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο: 210-9536664, μέσω e-mail στο: info@militarylawoffice.gr και φυσικά μέσω messenger αποστέλλοντας το ζήτημά σας. 

Η ομάδα μας παραμένει στη διάθεσή σας.

Επικοινωνία