ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.

Έχετε αναρωτηθεί εάν στις πολυσέλιδες συμβάσεις που υπογράφετε με τις Τράπεζες και τις Ασφαλιστικές Εταιρείες εμπεριέχονται παράνομοι και καταχρηστικοί όροι ;

Έχετε δώσει να διαβάσει τη σύμβαση αυτή κάποιος ειδικός ;

Έχετε καταλάβει ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 20 δικαστικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου, που κρίνουν καταχρηστικούς όρους σε δανειακές και ασφαλιστικές συμβάσεις, που οι Τράπεζες και οι Εταιρείες δεν τις εφαρμόζουν ;

Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο διαπιστώνοντας σωρεία καταχρηστικών όρων και παράνομων χρεώσεων, συνέστησε Τμήμα Ελέγχου Δανειακών & Ασφαλιστικών Συμβάσεων, το οποίο σε συνεργασία με τον Οργανισμό Προστασίας & Υποστήριξης Καταναλωτών και Επιχειρήσεων, θα διενεργήσει δωρεάν προληπτικό έλεγχο των δανειακών και ασφαλιστικών συμβάσεων των Στελεχών που το επιθυμούν.

Ο προληπτικός έλεγχος είναι δωρεάν και σε περίπτωση που διαπιστωθεί καταχρηστικός όρος ή παράνομη χρέωση, τότε θα ενημερωθεί ο ενδιαφερόμενος για τις δέουσες ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν.

Συμπληρώστε την Φόρμα για να λάβετε το Ενημερωτικό Υλικό

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Διεκδικήσετε άμεση επιστροφή ποσών με τόκο!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει σοβαρότατη πιθανότητα να έχετε υπογράψει όρο καταχρηστικό, βάσει του οποίου να έχετε υποχρεωθεί να καταβάλετε ποσά που δεν οφείλετε. Αυτά μπορείτε, να τα διεκδικήσετε και να σας επιστραφούν, και μάλιστα νομιμότοκα.

Δείτε μερικές αποφάσεις που δικαίωσαν δανειολήπτες με καταχρηστικές συμβάσεις:

Ασφαλιστικές – ΤραπεζικέςΠιστωστικές Κάρτες 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας στο για να λάβετε έγκυρη και εγγυημένη βοήθεια.

Επικοινωνία