Εν ενεργεία στρατιωτικοί δικαιώνονται μέσω του
γραφείου μας και αξιοποιούν τον τίτλο σπουδών τους!

Είστε Στρατιωτικός με σπουδές στον κλάδο απασχόλησής σας;

Δικαιούστε τη χορήγηση Αυξημένου Χρονοεπιδόματος και την εν γένει μισθολογική και βαθμολογική κατάταξη και εξέλιξη!

Αξιοποιήστε τώρα το πτυχίο σας!

Αναγνώριση Προϋπηρεσίας, ως χρόνος Φοίτησης σε Ανώτερη – Ανώτατη Σχολή για τη χορήγηση Αυξημένου Χρονοεπιδόματος και την εν γένει μισθολογική και βαθμολογική κατάταξη και εξέλιξη

Είστε Στρατιωτικός με σπουδές στον κλάδο απασχόλησής σας;

Δικαιούστε τη χορήγηση Αυξημένου Χρονοεπιδόματος και την εν γένει μισθολογική και βαθμολογική κατάταξη και εξέλιξη!

Αξιοποιήστε τώρα το πτυχίο σας!

Είστε εν ενεργεία Στρατιωτικός;

Σπουδάσατε νομική, νοσηλευτική ή σε κάποια άλλη ανώτερη-ανώτατη σχολή αλλά όχι στην αντίστοιχη στρατιωτική;

Μπορείτε τώρα να διεκδικήσετε το αυξημένο επίδομα χρόνου υπηρεσίας και, αντίστοιχα, κάθε άλλη βαθμολογική και μισθολογική κατάταξη και εξέλιξη.

Μάθετε πώς μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας με την υποστήριξη των εξειδικευμένων μας συνεργατών.

 

Δεν είναι απαραίτητο το πτυχίο Στρατιωτικών Σχολών!

 

Επίδομα χρόνου υπηρεσίας (ΕΧΥ) μπορούν να διεκδικήσουν όλοι οι εν ενεργεία Στρατιωτικοί που σπούδασαν επιτυχώς σε ανώτερη ή ανώτατη σχολή.

Με απόφαση των αρμοδίων φορέων, αρκεί η φοίτηση σε ανώτατη σχολή για τη διεκδίκηση αυξημένου χρονοεπιδόματος, εφόσον αποκτήθηκε πτυχίο.

Μπορείτε κι εσείς να διεκδικήσετε αυτά τα χρήματα!

Δείτε υποθέσεις στελεχών που δικαιώθηκαν με την βοήθεια μας!

Θετική έκβαση για τα στελέχη που εμπιστεύτηκαν το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο, είχε σχετική υπόθεση που κατατέθηκε την 01/01/2017 από τη νομική μας ομάδα. Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορούσε στελέχη που ήθελαν να αξιοποιήσουν τα πτυχία που διέθεταν από ανώτερη/ανώτατη εκπαίδευση για την επαγγελματική τους εξέλιξη και μισθολογική κατάταξη.

Η αρμόδια Υπηρεσία του Στρατού Ξηράς, πρόκειται άμεσα να αναγνωρίσει την προϋπηρεσία 2 ετών ως χρόνο φοίτησης σε Ανώτατη Σχολή, στελεχών της που αποφάσισαν με τη βοήθεια του γραφείου μας να διεκδικήσουν την αξιοποίηση των σπουδών τους.

Η νομική συνδρομή μας για την αναγνώριση των σπουδών τους και κατ’ επέκταση την αλλαγή μισθολογικής κατάταξης και επαγγελματικής τους ανέλιξης ήταν καθοριστική για την εξέλιξη την υπόθεση που εξελίχθηκε θετικά τα στελέχη που μας εμπιστεύτηκαν. Τα πράγματα γίνονται πολύ απλά όταν γνωρίζεις που πρέπει να απευθυνθείς για να δικαιωθείς.

Το γραφείο μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε όλο το φάσμα των νομικών υποθέσεων στρατιωτικού δικαίου. Από σήμερα τα στελέχη που αποφάσισαν να μας αναθέσουν τις υποθέσεις τους θα έχουν αναγνωρισμένο πτυχίο ως προϋπηρεσία, το οποίο φυσικά συνεπάγεται: με οικονομική-μισθολογική αύξηση και επαγγελματική ανέλιξη σε βαθμο ή θέση. Όσο απαιτητική κι αν είναι η υπόθεση σας έχουμε τη γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται για φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι υποθέσεις των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν εντάσσονται στον ίδιο βαθμό δυσκολίας με εκείνες των απλών πολιτών. Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο, ως τμήμα της δικηγορικής εταιρείας, με χιλιάδες αναφορές και προσφυγές τα τελευταία 25 έτη και εμπειρία σε ζητήματα που αφορούν στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, μπορεί να σας υποστηρίξει αποτελεσματικά.Αν θέλετε κι εσείς να δώσετε αξία στο πτυχίο σας καλέστε μας στο 210-9536664 και κάνετε ένα βήμα προς την αξιοποίηση του!

Είστε εν ενεργεία Στρατιωτικός με σπουδές σε ανώτερη ή ανώτατη σχολή;

Τα τελευταία χρόνια, τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν υποστεί συνεχείς μειώσεις και περικοπές στους μισθούς τους.

Όλο και περισσότερες αποφάσεις δικαιώνουν το αίτημά σας για αξιοπρεπή ζωή!

Τώρα το κράτος πρέπει να αναγνωρίσει και να ανταμείψει τις σπουδές σας!

Είναι υποχρέωσή του προς τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για τις υπηρεσίες που προσφέρουν!

Μάθετε όσα χρειάζεστε για τα χρήματα που δικαιούστε!

Η περίπτωσή σας είναι ξεχωριστή! Κινηθείτε άμεσα!

Οι υποθέσεις των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όπως εσείς δεν είναι σαν των απλών πολιτών.Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο, με χιλιάδες αναφορές και προσφυγές τα τελευταία 25 έτη και εμπειρία σε ζητήματα που αφορούν εσάς, τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, μπορεί να σας υποστηρίξει.

Στο Military κατέχουμε:

  • αυξημένη τεχνογνωσία: ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις, ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας για σας
  • εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών: έχουμε συνεργάτες σε κάθε σημείο της Ελλάδας, σε κάθε τμήμα Δικαίου.
  • την εμπιστοσύνη σας: χιλιάδες Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων όπως Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού αλλά και της Πυροσβεστικής, καθώς και Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, έχουν αναθέσει σε μας τις υποθέσεις τους.

 

Απευθυνθείτε σε μας για να ενημερωθείτε σχετικά με ό,τι αφορά την αναγνώριση των σπουδών σας.

Οι έμπειροι νομικοί μας θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσετε για τη διεκδίκησή σας.

 

Στόχος μας είναι η προάσπιση του δικού σας συμφέροντος!

Συχνές Ερωτήσεις

Αναγνώριση προϋπηρεσίας και αντίστοιχη μισθολογική εξέλιξη – κατάταξη δικαιούνται όλοι οι εν ενεργεία Στρατιωτικοί που το πτυχίο τους αποτέλεσε απαραίτητο αλλά όχι μοναδικό προσόν για την κατάταξή τους στον κλάδο που ανήκουν.

Όχι!Το Δικαίωμα δίδεται σε όλους τους εν ενεργεία Στρατιωτικούς κατηγορίας ΕΠΟΠ, ΕΜΘ και αποφοίτους ΑΣΣΥ.

Το κράτος έχει χρήματα να σπαταλά σε βουλευτικές αποζημιώσεις και αυτοκίνητα, όταν εσείς βλέπετε τους κόπους σας να υφαρπάζονται. Το λιγότερο που μπορεί και πρέπει να κάνει είναι να αναγνωρίσει τα περιουσιακά δικαιώματά σας!

Μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο (MilitaryLawOffice)για να μάθετε τι δικαιολογητικά απαιτούνται και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσετε για τη διεκδίκηση βαθμολογικής και μισθολογικής κατάταξης και εξέλιξης.

Είπαν για εμάς

 

Με ρωτούσαν αν έπαιρνα κάποιο επίδομα λόγω πτυχίου μηχανικού. Όταν απαντούσα όχι, τους έκανε εντύπωση. Είχα τελειώσει σπουδές με καλό βαθμό. Είχα κουραστεί να εξηγώ πως επιδόματα παίρνουν μόνο οι απόφοιτοι στρατιωτικών σχολών και όχι οι απλοί μηχανικοί.
Δεν ήξερα πως η κατάσταση έχει αλλάξει. Έμαθα τι έπρεπε να κάνω για να πάρω κι εγώ το επίδομα λόγω σπουδών.

 

Μπήκα στις Ένοπλες Δυνάμεις στα 24, και τα τελευταία χρόνια βλέπω το μισθό μου να μειώνεται συνεχώς. Τόσο καιρό ήμουν στάσιμος, απογοητευμένος καθημερινά. Τώρα πια μπορώ να επιδιώξω μια προαγωγή. Είναι απλή διαδικασία για μια τόσο σημαντική εξέλιξη.

Εργάζομαι ως νοσηλευτής στο στρατιωτικό νοσοκομείο και ποτέ δεν πήρα επιδόματα που έπαιρναν συνάδελφοί μου. Ένιωθα αδικημένος! Έμαθα για το επίδομα και το διεκδίκησα με την καθοδήγηση των έμπειρων δικηγόρων του Military. Επιτέλους, πήγαινα στη δουλειά ως ίσος με τους συναδέλφους μου.

Επικοινωνία

Διεκδικήστε πίσω την επικουρική σας σύνταξη

CONTACT US
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 999-99-99
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
Thank You. We will contact you as soon as possible.
σδγβ σδφγσδφγ σδφγ δσφγ δσφγσ δφγσδφγ
BCLA
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 262 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 17672
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 210-9536664, 210-9536694, 211-0123226, 211-0123227
FAX: 210 9520875
E-mail: [email protected]
SITE: militarylawoffice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σας ευχαριστούμε για το email. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.
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