Εν Ενεργεία Στρατιωτικός;

Μήπως Δικαιούστε Επίδομα;

Ποιοι Δικαιούνται Επίδομα;

Έχετε κάποιο πτυχίο ανώτερης σχολής; Τότε δικαιούστε επίδομα!

Τα κριτήρια:

  • Να είστε εν ενεργεία στρατιωτικός
  • Να έχετε πτυχίο ανώτερης/ανώτατης σχολής

Εάν ολοκληρώσατε επιτυχώς τις σπουδές σας σε κάποια ανώτατη σχολή (νομική, νοσηλευτική κλπ.) μπορείτε να διεκδικήσετε το αυξημένο επίδομα χρόνου υπηρεσίας. 

Η απόφαση από τους αρμόδιους φορείς αναφέρει ρητά πως δεν χρειάζεται να έχετε πτυχίο Στρατιωτικής Σχολής για να λάβετε το επίδομα, αρκεί η επιτυχής φοίτηση σας σε ανώτατη σχολή.

Επιπλέον, μπορείτε να διεκδικήσετε κάθε άλλη μισθολογική και βαθμολογική κατάταξη και εξέλιξη βάση του πτυχίου σας.

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας και πως μπορείτε να διεκδικήσετε και εσείς το επίδομα!

Γιατί να απευθυνθείτε σε εμάς;

Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο ειδικεύεται εδώ και 25 χρόνια σε θέματα στρατιωτικού δικαίου. Η εμπειρία και η εξαιρετική τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να σας δώσουμε απάντηση σε οποιοδήποτε νομικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.
Το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας σε όποιο μέρος της χώρας και αν βρίσκεστε. Η εξειδικευμένη νομική μας ομάδα έχουν ήδη εκπροσωπήσει δεκάδες υποθέσεις δυσμενών κρίσεων με απόλυτη επιτυχία!

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο εναρμονίζεται και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς και το προσωπικό του, το γραφείο μας δημιούργησε έναν μηχανισμό ηλεκτρονικής διαδικασίας, έτσι ώστε να απλοποιήσει, να επιταχύνει και να διασφαλίσει την ολοκλήρωση της νομικής διαδικασίας που αφορά την υπόθεσή σας.
Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις και τις προθεσμίες κατανοώντας την ανάγκη σας να δρομολογείτε τις υποθέσεις κανονικά.

Στάδιο 1: Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη μας ομάδα στο 210-9536664 και ενημερωθείτε αναλυτικά για την υπόθεσή σας.

Στάδιο 2: Θα λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέσω e-mail από τον αρμόδιο. 

Στάδιο 3: Κατεβάστε, συμπληρώστε τα έγγραφα και αποστείλετε τα ηλεκτρονικά στο info@militarylawoffice.gr .

Στάδιο 4: Προχωρήστε σε κατάθεση του χρηματικού ποσού για την εκκίνηση της νομικής διαδικασίας.

*Θα λάβετε e-mail με αναλυτική περιγραφή των σταδίων προς επίλυση τυχόν αποριών που μπορεί να σας έχουν δημιουργηθεί από τον αρμόδιο της υπόθεσής σας.

 

Υποθέσεις μας

Εδώ και 25 χρόνια αναλαμβάνουμε υποθέσεις ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας με στόχο την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους και την δικαίωση τους. 

Η τελευταία μας υπόθεση αφορά την εκπροσώπηση στελεχών που ήθελαν να αξιοποιήσουν τα πτυχία τους τόσο για την απόκτηση του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας όσο και για την βαθμολογική και μισθολογική τους ανέλιξη.

Η νομική μας ομάδα κατάφερε με επιτυχία να την αναγνώριση προϋπηρεσίας 2 ετών ως χρόνο φοίτησης σε Ανώτατη Σχολή σε στελέχη του Στρατού Ξηράς. 

Ως αποτέλεσμα, τα στελέχη που αποφάσισαν να μας αναθέσουν τις υποθέσεις τους θα έχουν αναγνωρισμένο πτυχίο ως προϋπηρεσία, το οποίο φυσικά συνεπάγεται: με οικονομική-μισθολογική αύξηση και επαγγελματική ανέλιξη σε βαθμο ή θέση.

Γνωρίζουμε ότι οι υποθέσεις των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν εντάσσονται στον ίδιο βαθμό δυσκολίας με εκείνες των απλών πολιτών και για αυτό το λόγο εξελισσόμαστε διαρκώς και εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την διασφάλιση των συμφερόντων σας.  Όσο απαιτητική κι αν είναι η υπόθεση σας έχουμε τη γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται για φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα πράγματα γίνονται πολύ απλά όταν γνωρίζεις που πρέπει να απευθυνθείς!

Συχνές ερωτήσεις

Αναγνώριση προϋπηρεσίας και αντίστοιχη μισθολογική εξέλιξη – κατάταξη δικαιούνται όλοι οι εν ενεργεία Στρατιωτικοί που το πτυχίο τους αποτέλεσε απαραίτητο αλλά όχι μοναδικό προσόν για την κατάταξή τους στον κλάδο που ανήκουν.

Όχι! Το δικαίωμα επιδόματος χρόνου προϋπηρεσίας δίνεται σε όλους τους εν ενεργεία Στρατιωτικούς κατηγορίας ΕΠΟΠ, ΕΜΘ και αποφοίτους ΑΣΣΥ και μπορείτε να το διεκδικήσετε οποιαδήποτε στιγμή.

Μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο (MilitaryLawOffice) για να μάθετε τι δικαιολογητικά απαιτούνται και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσετε για τη διεκδίκηση βαθμολογικής και μισθολογικής κατάταξης και εξέλιξης.

Είπαν για εμάς

Επικοινωνία