Επίδομα και αποζημίωση εξόδων μετακίνησης σε όλους τους Στρατιωτικούς με μετάθεση ή απόσπαση στο εξωτερικό

Είστε στρατιωτικός με μετάθεση στο εξωτερικό;
Δικαιούστε επίδομα και αποζημίωση για τις δικές σας
αναγκαίες δαπάνες αλλά και της οικογένειάς σας.
Διεκδικείστε τα χρήματα σας όπως προβλέπεται!

[activecampaign]

Μετατεθήκατε στο εξωτερικό; Διεκδικήστε τις νόμιμες παροχές
Ο νόμος σας αποζημιώνει! Κινηθείτε έγκαιρα!

Το επίδομα υπηρεσίας αλλοδαπής και οι αποζημιώσεις για τα έξοδα μετακίνησής σας, είναι χρήματα που δικαιούστε από το νόμο για το καθήκον που επωμιστήκατε  ως Στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για τους παραπάνω λόγους το επίδομα αλλοδαπής κανονικά δεν φορολογείται!

 Όμως:

πολλοί στρατιωτικοί υπάλληλοι κλήθηκαν να πληρώσουν παράνομα φόρο για αυτήν την παροχή!

Μην τους χαρίζετε αυτά τα χρήματα! Κινηθείτε άμεσα και διεκδικήστε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκουν!

 

Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο μας στο πλευρό σας και σε αυτή την περίπτωση

Επειδή οι υποθέσεις των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πιο πολύπλοκες από αυτές των απλών πολιτών, το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο σας προσφέρει εξειδικευμένη υποστήριξη χάρη:

  • στην αυξημένη τεχνογνωσία μας πάνω στα ζητήματα που σας αφορούν
  • στη συνεχή ενημέρωσή μας παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις, μελετούμε και βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε
  • στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών ως τμήμα της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA, έχουμε συνεργάτες σε κάθε σημείο της Ελλάδας, σε κάθε τομέα Δικαίου.

Χιλιάδες Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων όπως Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού αλλά και της Πυροσβεστικής, καθώς και Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, έχουν αναθέσει σε μας τις υποθέσεις τους.

Με χιλιάδες αναφορές και προσφυγές τα τελευταία 25 έτη και εμπειρία σε όλα τα ζητήματα που αφορούν εσάς, τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, μπορούμε να σας δώσουμε την κατάλληλη καθοδήγηση.

Στόχος μας είναι η προάσπιση του δικού σας συμφέροντος!

Η περίπτωσή σας είναι ξεχωριστή! Κινηθείτε άμεσα!

Είπαν για εμάς

Συχνές Ερωτήσεις

Όχι!

Οι παροχές δίδονται σε όλους τους στρατιωτικούς υπαλλήλους που έχουν λάβει μετάθεση για το Εξωτερικό.

Ναι!

Οι προβλεπόμενες δαπάνες μετακίνησης και τα έξοδα μεταφοράς της οικοσκευής αναγνωρίζονται και στην περίπτωση επιστροφής από το εξωτερικό.

Στην περίπτωση που τα μέλη της οικογένειάς σας δεν ταξιδέψουν μαζί σας, το αντίτιμο των εισιτηρίων τους βαρύνει τον οικείο φορέα, εφόσον αυτά μετακινούνται πριν την ημερομηνία μετακίνησής σας ή προτού συμπληρωθεί ένα εξάμηνο από την ημερομηνία που μετακινηθήκατε εσείς.

Αν είστε αμφότεροι υπάλληλοι και τοποθετείστε, μετατίθεστε ή αποσπάστε στην ίδια πόλη, η αποζημίωση για τα έξοδα εγκατάστασης θα καταβληθεί σε εκείνον που έχει μεγαλύτερο ύψος αποδοχών.

Όχι!

Το επίδομα αλλοδαπής μέχρι στιγμής θεωρείται μη φορολογητέα ύλη. Θα φορολογηθεί μόνο αν αλλάξει ο νόμος. Επιπλέον, θα ήταν άδικο να επιβαρύνεστε με το κόστος μιας υπηρεσίας στην οποία πηγαίνετε κατ’ εντολή του Ελληνικού Δημοσίου και όχι κατ’ επιλογή δική σας!

Ο ρόλος των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πολύ σημαντικός για τη χώρα!

Η μετάθεσή σας στο εξωτερικό συνοδεύεται από μεγάλη ταλαιπωρία προετοιμασίας και προσαρμογής. Το λιγότερο που μπορεί και πρέπει να κάνει το κράτος, είναι να σας παρέχει αυτά τα χρήματα αντί να τα σπαταλά σε βουλευτικά προνόμια!

Επικοινωνία