Απαραίτητη η ονομαστική παρέμβαση των ενδιαφερόμενων στην Ολομέλεια δια δικηγόρου

assets_LARGE_t_420_54422450

Η Ολομέλεια του ΣτΕ στις 3 Απριλίου (Δείτε εδώ την Κλίση) πρόκειται να συζητήσει και να αποφασίσει επί της Αίτησης Ακύρωσης που έχει υποβληθεί από τις Ενώσεις για την άμεση και πλήρη καταβολή του συνόλου των αναδρομικών και την επαναφορά συντάξεων και μισθών στα προ του Μνημονίου επίπεδα.

Η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ που θα συζητηθεί στις 3 Απριλίου του 2015 θα έχει ισχύ ονομαστικά, μόνο για όσους Στρατιωτικούς έχουν παρέμβει στη συγκεκριμένη Ολομέλεια του ΣτΕ δια του δικηγόρου τους. Η απόφαση μπορεί να σημάνει την άμεση επίσπευση της καταβολής των αναδρομικών στους στρατιωτικούς που θα υποβάλουν την απαραίτητη αίτηση έγκαιρα, το αργότερο έως τις 26 Μαρτίου.

Για να συμμετέχετε στην παρέμβαση που θα κάνει το γραφείο μας στην Ολομέλεια του ΣτΕ, θα πρέπει έως τις 26 Μαρτίου να:

Συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνείτε με το γραφείο μας για να δώσετε σχετική εντολή και για οδηγίες.

Για τις λεπτομέρειες, τα έξοδα παράστασης, το δικόγραφο παρέμβασης και το συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο και για τις δαπάνες εν γένει, τις οποίες καλύπτει το γραφείο μας κατά κύριο λόγο διαβάστε εδώ.

Προσέρχεστε στο Συμβολαιογραφικό γραφείο της περιοχής που θα σας υποδείξουμε και υπογράφετε το σχετικό συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο αδαπάνως.

Το γραφείο μας δεν συνηθίζει να χρεώνει εφάπαξ ποσά και λειτουργεί πάντοτε με την αρχή του διαμερισμού του κινδύνου. Ωστόσο λόγω του εξαιρετικού όγκου εργασίας που καλείται να διεκπεραιώσει σε εξαιρετικά στενό χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι η υπόθεση αφορά αφορά όλους τους στρατιωτικούς, θα πρέπει να καλύψει τις αντικειμενικές λειτουργικές δαπάνες που προκύπτουν.

Μπορείτε τώρα να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στη φόρμα επικοινωνίας

arrow-down

Επικοινωνία