Σε μία ακόμη μεγάλη επιτυχία του, το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο κατάφερε μεταξύ άλλων, να υπάρξει δικαίωση για πάνω από 5.000 ενστόλους, οι οποίοι θα λάβουν αναδρομικά χρήματα που τους είχαν παρακρατηθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένοι δικαιούχοι είναι εκείνοι που είχαν κινηθεί δικαστικά το προηγούμενο διάστημα, μέσω του Στρατιωτικού Δικηγορικού Γραφείου και άλλων αντίστοιχων και οι οποίοι θα πληρωθούν στο σύνολό τους, βάσει της δικαστικής απόφασης, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν πότε το κράτος θα αποφασίσει να τους πληρώσει. Οι ένστολοι θα πάρουν τα χρήματα αυτά, τα οποία κυμαίνονται από 1.400 ευρώ ως 10.000 ευρώ για τους εν ενεργεία και από 850 ευρώ ως 6.800 ευρώ για τους αποστράτους, μέσα στον Οκτώβριο.

Το κράτος από την πλευρά του αναγκάστηκε μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης να διαμηνύσει πως τα αναδρομικά θα δοθούν σε όλους τους ενστόλους. Η αλλαγή αυτή στάσης από την πολιτεία είναι συνέπεια της μεγάλης νίκης που πέτυχε στις δικαστικές αίθουσες το γραφείο μας και η οποία θα βοηθήσει άμεσα τους 5.000 ενστόλους και τις οικογένειές τους.

Εμείς, ως Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το αίσιο τέλος μια υπόθεσης για την οποία κοπιάσαμε πολύ και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των στρατιωτικών με την ίδια συνέπεια που το κάνουμε εδώ και 25 χρόνια.

Επικοινωνία