Μεγάλες πιθανότητες διαγραφής χρεών σε Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία, Τράπεζες και τρίτους.

Οι τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά μεταφράζονται σε ευνοϊκές ρυθμίσεις στο Ν. 3869/2010 με το Ν. 4336/2015, σύμφωνα με τις οποίες δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής των πολιτών σε περισσότερες ομάδες φορολογούμενων αλλά και της συμπερίληψης περισσότερων περιπτώσεων χρεών όπως χρέη προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Μία από τις κατηγορίες των ευνοούμενων των νέων ρυθμίσεων είσαστε και εσείς. Το Στρατιωτικό Δικηγορικό μας Γραφείο βρίσκεται στας επάλξεις ώστε να σας βοηθήσει να διαγράψετε χρέη προς οποιοδήποτε Ασφαλιστικό Ταμείο, το Δημόσιο, Δήμους και Περιφέρειες, Τράπεζες και Τρίτους, μαζί με μια πλήρη ασφαλιστική και φορολογική ενημέρωση.

Ελάτε σήμερα κιόλας στο γραφείο μας για να επισπεύσετε τη διαδικασία διαγραφής των χρεών σας, ξεκινήστε την αίτησή σας και δικαιωθείτε άμεσα.

Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο μας διαθέτει εμπειρία 25 ετών στην μάχιμη δικηγορία με βαθιά εξειδίκευση στο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό των νομικών και εξειδικευμένων συμβούλων του γραφείου, εμπεριέχει στελέχη που προέρχονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, έτσι εγγυημένα είναι σε θέση να παρέχει τις υπηρεσίες του αξιόπιστα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Είμαστε διαθέσιμοι για εσάς στο τηλέφωνο 2109536664 και για οποιαδήποτε απορία σας στο email: info@militarylawoffice.gr

Επικοινωνία