Τα δικαστήρια αποφασίζουν οτι οι περικοπές στις συντάξεις είναι αντισυνταγματικές

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ
που μπορείτε να διεκδικήσετε

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!

Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

[activecampaign]

Το 90% των στρατιωτικών έχουν υποστεί τις βαρύτατες περικοπές των νόμων 4024/11, 4051/12, 4093/12, 4387/16, Εισφορά Αλληλεγγύης

Μπορείτε να διεκδικήσετε τις περικοπές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων από το 2013 και μετά.

Εάν λάβατε εφάπαξ τα τελευταία 3 χρόνια μπορείτε να κινηθείτε και για αυτές τις περικοπές.

Παρέχουμε απλή διαδικασία με χαμηλό κόστος διαχειριστικών εξόδων.

Λαμβάνουμε αμοιβή μόνο όταν εισπράξετε τα χρήματα που σας έχουν κρατήσει.

Όλοι οι συνταξιούχοι στρατιωτικοί, οι περισσότεροι εκ των οποίων τέθηκαν πρόωρα στην αποστρατεία και ενάντια στην επιθυμία τους, έχουν υποστεί τις βαρύτατες μειώσεις των τελευταίων.

Όλοι οι στρατιωτικοί γνωρίζουν ότι οι πολιτικές υποσχέσεις λίγη αξία έχουν.
Οι εν ενεργεία το βίωσαν έντονα με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για το Ν. 4093/12 και την απόφαση της κυβέρνησης να συμμορφωθεί μεν, κατά το ήμισυ δε.

Η πείρα ετών έχει αποδείξει ότι μόνο η δικαστική οδός μπορεί να κατοχυρώσει όσους επιθυμούν πραγματικά να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους κρατούνται αντισυνταγματικά.

Δεν πληρωνόμαστε αν δεν εισπράξετε
Όλοι οι στρατιωτικοί γνωρίζουν ότι οι πολιτικές υποσχέσεις λίγη αξία έχουν.

Μικρές Ιστορίες Μεγάλων Ανθρώπων

Όταν πριν από πολλά χρόνια μου είπαν να διεκδικήσω τις αποζημιώσεις εξωτερικού που μας κρατούσαν παράνομα η αλήθεια είναι ότι δίσταζα. Επειδή όμως ήταν πολύ χαμηλό το κόστος για να ξεκινήσω τη διαδικασία, πείστηκα αν και υπήρχαν συνάδελφοι που με αποθάρρυναν.

Όταν εισέπραξα τα χρήματα η καζούρα που τους έκανα δεν μπορεί να γραφτεί. Κάποιοι ακόμη και τότε δεν πίστευαν κι έπρεπε να τους στέλνω φωτογραφία το έγγραφο της εφορίας. Μη διστάζει λοιπόν κανείς να προχωρήσει στη διεκδίκηση των χρημάτων του! Δεν αξίζει το ρίσκο να χάσεις χρήματα που σου ανήκουν.

Να σου λένε ότι πας σπίτι σου, χωρίς να σε ρωτάνε αν θες να σταματήσεις την εργασία σου από τα 52 σου χρόνια. Μετά να σε υποχρεώνουν να ζεις με λιγότερα απλά επειδή κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους όταν έπρεπε. Και να σε θεωρούν και όλοι ευτυχή που είσαι στη σύνταξη από τα 52. Όχι κύριοι.

Για εμένα είναι ζήτημα υπερηφάνιας να μη χαρίσω τίποτα σε ένα κράτος που υπηρέτησα και με αντιμετωπίζει σαν πολίτη β’ κατηγορίας.

Όταν πριν από πολλά χρόνια μου είπαν να διεκδικήσω τις αποζημιώσεις εξωτερικού που μας κρατούσαν παράνομα η αλήθεια είναι ότι δίσταζα. Επειδή όμως ήταν πολύ χαμηλό το κόστος για να ξεκινήσω τη διαδικασία, πείστηκα αν και υπήρχαν συνάδελφοι που με αποθάρρυναν.

Όταν εισέπραξα τα χρήματα η καζούρα που τους έκανα δεν μπορεί να γραφτεί. Κάποιοι ακόμη και τότε δεν πίστευαν κι έπρεπε να τους στέλνω φωτογραφία το έγγραφο της εφορίας. Μη διστάζει λοιπόν κανείς να προχωρήσει στη διεκδίκηση των χρημάτων του! Δεν αξίζει το ρίσκο να χάσεις χρήματα που σου ανήκουν.

Συχνές Ερωτήσεις

Αυτή είναι μια εύλογη ερώτηση. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πιο συχνή παλιότερα και τώρα την ακούμε όλο και λιγότερο. Γιατί έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν αποφάσεις που δικαιώνουν συνταξιούχους όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο ebook που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Μια αλήθεια για τις ελληνικές κυβερνήσεις είναι ότι προσπαθούν να μην υλοποιήσουν ή να καθυστερήσουν την εφαρμογή αποφάσεων των Δικαστηρίων. Είναι αλήθεια όμως ότι δεν μπορεί να ξεφύγουν από την υλοποίησή τους. Άλλωστε ακόμη και στα μνημόνια οι δανειστές έχουν ρητή πρόβλεψη ότι θα πρέπει να βρίσκει η κυβέρνηση τα χρήματα για την εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων.

Καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει. Ίσως παλιότερα να μπορούσε κάποιος να αναμένει μια πολιτική απόφαση. Όχι πλέον όμως. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά για παράδειγμα όσοι το 2014 κέρδισαν τη δίκη για του 4093/12 για τα ειδικά μισθολόγια. Η πολιτεία, μετά από πολλές πιέσεις και λόγω της ισχύος των ειδικών μισθολογίων (Δικαστές, Ένστολοι), προσαρμόστηκε αλλά έδωσε παρόλα αυτά μόνο κάποια μικροποσά σε όσους δεν συμμετείχαν στη δίκη. Μόνο όσοι προσέφυγαν εγκαίρως δικαιώθηκαν στο 100%. Για να σας αφορά λοιπόν μια θετική απόφαση και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας, θα πρέπει να έχετε προσφύγει εσείς ο ίδιος.

Αυτόματα θα γινόταν ίσως σε κάποια άλλη χώρα. Εδώ χρειάζονται συγκεκριμένες ενέργειες τις οποίες βεβαίως αναλαμβάνουμε εμείς. Επειδή συνδέουμε τη δικηγορική αμοιβή με την οριστική είσπραξη χρημάτων από εσάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι επιδιώκουμε να ολοκληρώνεται η διαδικασία το συντομότερο.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι ο εκάστοτε κρατικός λειτουργός είναι νομικά υπεύθυνος για την εκτέλεση μιας δικαστικής απόφασης. Για την ακρίβεια εάν δεν εφαρμόσει μια δικαστική απόφαση αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη.

Απλά! Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα λάβετε την ενημέρωση και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να αποστείλετε . Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε και τηλεφωνικά για το σύνολο των ενεργειών που έχουμε σχεδιάσει προκειμένου να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που σας έχουν κρατήσει αντισυνταγματικά.

Τα χρήματα που μπορείτε να διεκδικήσετε σίγουρα δεν περισσεύουν σε κανένα μας. Έχουμε συνεργαστεί με συνταξιούχους που διεκδικούν ποσά που κάποιες φορές φθάνουν ή και ξεπερνούν  ακόμη και τις 30.000€ (τριάντα χιλιάδες ευρώ)! Αρκεί να αναλογιστείτε πως δικαιούστε να διεκδικήσετε παρακρατούμενα έως και 3 ετών υπό την προϋπόθεση να κινηθείτε άμεσα ώστε να μην παραγραφεί η οφειλή.

Το κόστος των δικαστικών ενεργειών αποθάρρυνε πολύ κόσμο από το να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν. Πόσο μάλλον που αυτές οι διεκδικήσεις φτάνουν μέχρι την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Γνωρίζουμε ότι δεν μπορείτε να πληρώνετε υπέρογκα ποσά την ίδια στιγμή που σας έχουν κόψει ακόμη και στο μισό τη σύνταξη. Για το λόγο αυτό έχουμε οργανώσει τις ενέργειές μας απλά και οικονομικά για να είναι προσιτές σε όλους. Καταβάλλετε μόνο μία φορά ένα ελάχιστο ποσό συμμετοχής σας στα συνολικά διαχειριστικά μας έξοδα. Δικηγορική αμοιβή λαμβάνουμε μόνο αφού εισπράξετε εσείς χρήματα.  

Τώρα μπορείτε και εσείς να κινηθείτε νομικώς όπως έχουν ήδη κάνει εκατοντάδες άλλοι συνταξιούχοι.

Μην αφήνετε να αφορούν άλλους οι αποφάσεις των δικαστηρίων

Υπάρχουν ήδη και είναι βέβαιο ότι ακολουθούν και επόμενες αποφάσεις του ΣτΕ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δικαιώνουν συνταξιούχους και επιστρέφουν τις περικοπές.

0
Πελάτες
0
Υποθέσεις
0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Διοικητικές Αναφορές

Στο Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο απευθύνονται επί 25 έτη τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας για τις υποθέσεις τους.
Λόγω της αυξημένης τεχνογνωσίας μας μπορούμε να υποστηρίζουμε εσάς, τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, πλήρως. Στα Αστικά και στα Στρατιωτικά Δικαστήρια.
Είναι άλλωστε σύνηθες υποθέσεις που για ένα απλό πολίτη χρειάζονται μόνο μία ενέργεια, να απαιτούν ενέργειες σε πολλά επίπεδα για ένα Στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων.Εμείς, εδώ και 25 χρόνια, είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα.
Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις, μελετούμε και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Ως τμήμα της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA, διαθέτουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών.
Σε κάθε τομέα Δικαίου, σε κάθε σημείο της Ελλάδας.Τα στελέχη μας και οι συνεργάτες μας καταρτίζονται διαρκώς.
Στόχος μας να σας δίνουμε πάντοτε την καλύτερη υποστήριξη.
Το γραφείο μας έχουν τιμήσει με την ανάθεση υποθέσεών τους χιλιάδες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μεταξύ τους συγκαταλέγονται και Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού αλλά και της Πυροσβεστικής.Έχουμε πάντοτε στο επίκεντρο των ενεργειών μας την προάσπιση των συμφερόντων σας.Μάθετε Περισσότερα >

Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 262  ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 17672
ΤΗΛ.: 210-9536664
FAX:  210 9520875
E-mail: info@militarylawoffice.gr
SITE:  militarylawoffice.gr

Επικοινωνία

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

[activecampaign]