Είχατε μια δυσμενής κρίση; Μπορείτε να την αναστρέψετε!

Είστε στρατιωτικός και είχατε μια δυσμενή κρίση;

Αναστρέψτε την τώρα, μην αφήνετε στην τύχη το επαγγελματικό σας μέλλον

Μην αφήσετε στη τύχη το επαγγελματικό σας μέλλον!
Μάθετε για τις επιλογές σας

Ενημερωθείτε τώρα τώρα για την διαδικασία
Μην αφήσετε μια δυσμενή κρίση να καταστρέψει την καριέρα σας

Ενημερωθείτε για τις επιλογές σας

Μάθετε Δωρεάν για τις επιλογές σας

Γνωρίζουμε πως η διαδικασία κρίσεων για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων είναι πλέον ιδιαίτερα αυστηρή και καίρια για το επαγγελματικό σας μέλλον.Εάν έχετε λάβει έκτακτη ή τακτική δυσμενή κρίση, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε προσφυγή για επανάκριση. Το χρονικό περιθώριο για την κατάθεση προσφυγής είναι μέχρι και 60 ημέρες από τη δημοσίευση της κρίσης σας.

Η προσφυγή χαρακτηρίζεται ως ενδικοφανής από το νόμο και η άσκησή της αποτελεί προϋπόθεση, για να προσφύγει ο θιγόμενος είτε στο ΣτΕ, είτε στο Διοικητικό Εφετείο, ανάλογα με τον βαθμό του. Η προσφυγή απαιτείται να είναι νομικά τεκμηριωμένη και να συμβαδίζει με την τρέχουσα νομολογία των διοικητικών δικαστηρίων.

Για τον λόγο αυτό ενδείκνυται η σύνταξή της από έμπειρο νομικό σε θέματα στρατιωτικού δικαίου.Γνωρίζοντας πως ο χρόνος είναι περιορισμένος και οι διαδικασίες πολλές, σας βοηθάμε να κινηθείτε άμεσα και γρήγορα ώστε να προλάβετε την προθεσμία. Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο ειδικεύεται εδώ και 25 χρόνια σε θέματα δυσμενών κρίσεων. Με την εμπειρία και τη γνώση μας σας υποστηρίζουμε υπεύθυνα καθ’όλη την πορεία της υπόθεσης σας και σας βοηθάμε να δικαιωθείτε.

Υπάρχει λύση, εμπιστευθείτε μας για να φέρουμε με επιτυχία εις πέρας την υπόθεση σας

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΣ

Προετοιμάστε κατάλληλα, κάθε βήμα σας μετράει

 

  • Η σωστή προετοιμασία, ή έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση όπως και η ενεργοποίηση με άμεσο τρόπο όλων των απαραίτητων διαδικασιών συνιστούν τις προϋποθέσεις για την ευόδωση της υπόθεσης σας.
  • Πρώτη και βασική προϋπόθεση αποτελεί, να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις που αφορούν στην τεκμηρίωση σας, προκειμένου να είστε πλήρως προετοιμασμένος για τις επόμενες κινήσεις σας.
  • Να είστε βέβαιος πως διαθέτετε μια ευρεία γκάμα επιλογών προκειμένου να υπερασπιστείτε την επαγγελματική σας πορεία και τα δικαιώματά σας.
  • Ελάτε να σας ενημερώσουμε για όλους τους διαθέσιμους νομικούς τρόπους που μπορείτε να αξιοποιήσετε, προκειμένου να υπερασπιστείτε την επαγγελματική σας αξιοπρέπεια.

Υπάρχει νομική διέξοδος σε κάθε υπόθεση

Πρέπει να γνωρίζετε ότι αν ανήκετε στους συνταξιοδοτικά ώριμους αξιωματικούς:

  • Διαθέτετε μόλις 60 ημέρες από την ημερομηνία κοινοποίησης της κρίσης που σας αφορά.
  • Το χρονικό διάστημα είναι περιορισμένο και οι διαδικασίες που πρέπει να κινηθούν πολλές.
  • Εμείς θα σας υποστηρίξουμε υπεύθυνα, σε όλη αυτή την πορεία ενώ αυτό που χρειαζόμαστε από εσάς, είναι να έχουμε πλήρη γνώση του ατομικού σας φακέλου (αντίγραφα ΕΙ, ΕΑ, ΣΑ, καθώς και αντίγραφα πειθαρχικών ποινών κ.λπ.).

Τα υπόλοιπα αφήστε σε εμάς.

Οι δύσκολες υποθέσεις είναι η ειδικότητά μας.

  • Αφού λάβουμε πλήρη γνώση του φακέλου σας, θα χαράξουμε από κοινού την στρατηγική που θα ακολουθηθεί στην περίπτωση σας.
  • Ταυτόχρονα ο προσωπικός νομικός σας σύμβουλος θα σας ενημερώνει πλήρως και τακτικά για την έκβαση της υπόθεσή σας.

Έχετε κάνει την ορθή επιλογή.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας μα υπερασπιστείτε το επαγγελματικό σας μέλλον και το μέλλον της οικογένειας σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Συγκεντρώστε άμεσα τα απαραίτητα έγγραφα,  που αφορούν στην υπόθεσή σας, και στείλτε μας μήνυμα στο militarylawoffice@gmail.com με το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Αφού ελέγξουμε τον φάκελό σας, χαράσσουμε από κοινού την στρατηγική μας και καταθέτουμε την προσφυγή σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσης σας ως την τελική της έκβαση.

Αν ανήκετε στους ώριμους συνταξιοδοτικά αξιωματικούς διαθέτετε μόλις 60 ημέρες. Γι’αυτό και πρέπει να κινηθείτε άμεσα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και δυστυχώς δεν είναι σύμμαχός σας. Οποιαδήποτε ολιγωρία μπορεί να αποβεί μοιραία για την επαγγελματική σας καριέρα.

Η πρόσφατη εμπειρία έχει καταδείξει ότι,  λόγω των διαρκών μειώσεων στις οργανικές θέσεις , τα κριτήρια τών κρίσεων έχουν αυστηροποιηθεί,  ενώ οι αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων λαμβάνουν υπόψη τους και την παραμικρή λεπτομέρεια – δυσμενές στοιχείο του φακέλου σας. Μια  ατυχής στιγμή είναι πιθανό να ανακόψει την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μην καθυστερείτε! Πάρτε τώρα την σωστή απόφαση,  που θα καθορίσει το επαγγελματικό σας μέλλον.

Ναι,  υπάρχει τρόπος. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και μην απογοητεύεστε! Για την υπόθεσή σας, όπως και για κάθε αντίστοιχη υπόθεση,  μπορεί να προβληθούν βάσιμες αντιρρήσεις! Μια δυσμενής κρίση είναι μεν μια αρνητική εξέλιξη, αλλά με την κατάλληλη νομική συνδρομή είναι δυνατόν να  ανατραπεί.

Ελάτε στο γραφείο μας και μαζί θα βρούμε την ιδανική λύση για την δική σας περίπτωση.

Τα 25 έτη εμπειρίας μας και τα χιλιάδες στελέχη των ενόπλων δυνάμεων,  που μας έχουν εμπιστευτεί τις υποθέσεις τους, αποτελούν την ζωντανή απόδειξη για τον κατάλληλο νομικό χειρισμό.

Είπαν για εμάς

Ένας συνάδελφός μου μίλησε για εσάς. Σας εμπιστεύθηκε και υπό τη καθοδήγηση σας,κατάφερε να αναστρέψει την δυσμενής κρίση που απειλούσε την επαγγελματική του εξέλιξη. Ακριβώς για αυτό, και εγώ απευθύνθηκα σε εσάς για να με βοηθήσετε τώρα που έχω βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση.

Έχω αγωνιστεί πολύ για την καριέρα μου ως στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων. Εκτιμώ ότι η δυσμενής κρίση που δέχτηκα, είναι άδικη καθώς στηρίχθηκε σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Και έτσι ήταν, καθώς με τη βοήθεια σας κατάφερα να την αναστρέψω!

Είμαι εξοργισμένος. Τόσοι κόποι χρόνων κινδεύουν να χαθούν από μια κρίση κατ’ εμού άδικη! Δεν θα το δεχτώ. Ήρθα σε εσάς και με πείσατε ότι η υπόθεσή μου μπορεί να κερδηθεί. Τώρα νιώθω σίγουρος γιατί έχω μια έμπειρη νομική ομάδα δίπλα μου.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας και για όλη σας την υποστήριξη! Χάρη σε εσάς κατάφερα να αναστρέψω τη δυσμενή κρίση που απειλούσε τη καριέρα μου. Απόλυτα επαγγελματίες με εμπειρία στα στρατιωτικά νομικά θέματα.

 

Επικοινωνία