Έχουμε θετικές εξελίξεις σε Υπόθεση,  που έχει αναλάβει το γραφείο μας, σχετικά με την αναγνώριση των πτυχίων, που αποτέλεσαν τυπικό προσόν κατάταξης – πρόσληψης στην υπηρεσία και  υποβλήθηκαν πριν την 01-01-2017, για μισθολογική κατάταξη – εξέλιξη.

Όπως ενημερωθήκαμε, η αρμόδια Υπηρεσία του Στρατού Ξηράς, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ τη φοίτηση σε Ανώτατη Σχολή ως προϋπηρεσία 2 ετών σε στελέχη που απευθύνθηκαν στην Εταιρεία μας, με αποτέλεσμα την ευνοϊκότερη μισθολογική τους κατάταξη και εξέλιξη.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη δικαίωση όσων στελεχών μάς εμπιστεύτηκαν και ζήτησαν τη νομική συνδρομή μας για την αναγνώριση των σπουδών τους,  για μισθολογική κατάταξη – εξέλιξη.

Η επίλυση του προβλήματος αυτού ενδοϋπηρεσιακά   επιτεύχθηκε χάρη στην παρέμβαση της εταιρείας μας, στην οποία ανατέθηκε η υπόθεση από αριθμό στρατιωτικών και αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιτυχία της. 

Είστε εν ενεργεία ΕΠΟΠ με σπουδές σε ανώτερη ή ανώτατη σχολή;

 

Αξιοποιήστε τώρα το πτυχίο σας!

Δικαιούστε να διεκδικήσετε την αναγνώριση του πτυχίου σας και την εν γένει μισθολογική και βαθμολογική σας κατάταξη και εξέλιξη.

 

Μάθετε πώς μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας με την υποστήριξη των εξειδικευμένων μας συνεργατών.

Η περίπτωσή σας είναι ξεχωριστή! Κινηθείτε άμεσα!

Οι υποθέσεις των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων,  όπως εσείς,  δεν είναι όπως των απλών πολιτών. Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο,  ως τμήμα της δικηγορικής εταιρείας, με χιλιάδες αναφορές και προσφυγές τα τελευταία 25 έτη και εμπειρία σε ζητήματα που αφορούν στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, μπορεί να σας υποστηρίξει.

 

Στο Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο  κατέχουμε:

  • την απαραίτητη τεχνογνωσία: ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις, ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας για σας
  • τεράστια εμπειρία από τον χειρισμό υποθέσεων χιλιάδων στελεχών των ΕΔ και των Σ.Α.
  • εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών:διαθέτουμε συνεργάτες σε κάθε σημείο της Ελλάδας, σε κάθε κλάδο  Δικαίου.
  • την εμπιστοσύνη σας: χιλιάδες Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων όπως  Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, του Λιμενικού, αλλά και της Πυροσβεστικής, καθώς και Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, έχουν αναθέσει σε μας τις υποθέσεις τους.

 

Οι έμπειροι νομικοί μας θα σας καθοδηγήσουν,  σχετικά με τις ενέργειες,  που πρέπει να ακολουθήσετε,  για τις διεκδικήσεις σας.

 

Στόχος μας είναι η προάσπιση του δικού σας συμφέροντος!

Επικοινωνία