Μεταθέσεις Ενόπλων Δυνάμεων

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας!

  Γνωρίζετε την Μετάθεση που Δικαιούστε;

  Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν οι συνεδριάσεις σχετικά με τις μεταθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν προγραμματιστεί όλες οι εξωτερικές κατατάξεις των στελεχών και του προσωπικού.

  Οι μεταθέσεις αποτελούν μία μόνιμη αγωνία των Ενόπλων Δυνάμεων και ιδιαίτερα για τα παλαιότερα στελέχη, καθώς παίζουν σημαντικό ρόλο για τον βαθμό τους και την συνταξιοδότηση τους. Μία δυσμενής εξωτερική τοποθέτηση επηρεάζει σημαντικά τόσο το επαγγελματικό σας μέλλον όσο και την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή.

  Αρκετά στελέχη, παρόλο που δικαιούνται μια ευνοϊκή μετάθεση, πολλές φορές τοποθετούνται σε χώρες μακριά από την προτίμηση τους. Ωστόσο, το 2018 ο νόμος σχετικά με τις μεταθέσεις εξωτερικού άλλαξε σχετικά με τα κριτήρια επιλογής των τοποθετήσεων. Συγκεκριμένα, τα στελέχη που ανήκουν σε κάποια ευνοούμενη κατηγορία έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν στον τόπο προτίμησης τους ή ακόμα και να ανατρέψουν μία ήδη υπάρχουσα μετάθεση.

  Τα κριτήρια μεταθέσεων

  Κάποια κριτήρια για ευνοϊκή μετάθεση εσωτερικού, σύμφωνα με τον νέο νόμο, είναι τα εξής:

  Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας!

   Αν ανήκετε σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, έχετε χρονικό περιθώριο ως και 5 ημέρες από την υπογραφή της κοινοποίησης της μετάθεσης εκ μέρους σας ώστε να διεκδικήσετε μια ευνοϊκότερη τοποθέτηση.
   Δεν είστε σίγουρος αν δικαιούστε ευνοϊκή μετάθεση; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε με βάση την υπόθεση σας!

   Γιατί να απευθυνθείτε σε εμάς;

   Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο ειδικεύεται εδώ και 25 χρόνια σε θέματα στρατιωτικού δικαίου. Η εμπειρία και η εξαιρετική τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να σας δώσουμε απάντηση σε οποιοδήποτε νομικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.
   Το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας σε όποιο μέρος της χώρας και αν βρίσκεστε. Η εξειδικευμένη νομική μας ομάδα έχουν ήδη εκπροσωπήσει χιλιάδες υποθέσεις μεταθέσεων ανά τα χρόνια και έχουμε καταφέρει να ανατρέψουμε εκατοντάδες δυσμενείς μεταθέσεις!

   Γνωρίζετε την Μετάθεση που Δικαιούστε;

   Απαντάμε στις πιο συχνές σας ερωτήσεις:

   Δεν πρέπει να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους αλλά ούτε και να περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή, σε περίπτωση που δεν είστε σίγουρος αν δικαιούστε ευνοϊκή μετάθεση επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε με βάση την υπόθεση σας. Μπορείτε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Διαφορετικά μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-9536664 ή να μας αποστείλετε προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook (να μπει link από το messneger) και ένας αρμόδιος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας λύσει όλες τις απορίες.

   Αφού ελέγξουμε την υπόθεση σας, χαράσσουμε από κοινού την στρατηγική μας και καταθέτουμε την προσφυγή σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσης σας ως την τελική της έκβαση.

   Οι ενέργειες για την ακύρωση της μετάθεσης πρέπει να ξεκινήσουν αυστηρά εντός 5 ημερών από την υπογραφή της κοινοποίησής της εκ μέρους σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε την υπόθεση σας και να σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις που μπορούν να γίνουν.
    

   Ναι, υπάρχει τρόπος. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και μην απογοητεύεστε! Για την υπόθεσή σας, όπως και για κάθε αντίστοιχη υπόθεση, μπορεί να προβληθούν βάσιμες αντιρρήσεις! Μια ανεπιθύμητη μετάθεση είναι μεν μια αρνητική εξέλιξη, αλλά με την κατάλληλη νομική συνδρομή είναι δυνατόν να ανατραπεί.

   Ελάτε στο γραφείο μας και μαζί θα βρούμε την ιδανική λύση για την δική σας περίπτωση.
   Τα 25 έτη εμπειρίας μας και τα χιλιάδες στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, που μας έχουν εμπιστευτεί τις υποθέσεις τους, αποτελούν την ζωντανή απόδειξη για τον κατάλληλο νομικό χειρισμό.

   Είπαν για εμάς

   Ακόμη και εάν ΔΕΝ εμπίπτετε σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διερευνήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας.

   Ποιοι είμαστε

   Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο ειδικεύεται εδώ και 25 χρόνια σε θέματα στρατιωτικού δικαίου.

   Η εμπειρία και η εξαιρετική τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να σας δώσουμε απάντηση σε οποιοδήποτε νομικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

   Περισσότερα >

   Επικοινωνία