Μεταθέσεις Ενόπλων Δυνάμεων

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας!

  Γνωρίζετε την Μετάθεση που Δικαιούστε;

  Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν οι συνεδριάσεις σχετικά με τις μεταθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν προγραμματιστεί όλες οι εσωτερικές κατατάξεις των στελεχών και του προσωπικού.

  Οι μεταθέσεις αποτελούν μία μόνιμη αγωνία των Ενόπλων Δυνάμεων και ιδιαίτερα για τα νεότερα στελέχη και τους ΕΠΟΠ. Μία δυσμενής εσωτερική τοποθέτηση επηρεάζει σημαντικά τόσο το επαγγελματικό σας μέλλον όσο και την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Αρκετά στελέχη, παρόλο που δικαιούνται μια ευνοϊκή μετάθεση, πολλές φορές τοποθετούνται σε παραμεθόριες περιοχές, μακριά από τον τόπο προτίμησής τους.

  Ωστόσο, το 2018 ο νόμος σχετικά με τις μεταθέσεις εσωτερικού άλλαξε σχετικά με τα κριτήρια επιλογής των τοποθετήσεων. Συγκεκριμένα, τα στελέχη που ανήκουν σε κάποια ευνοούμενη κατηγορία έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν στον τόπο προτίμησης τους ή ακόμα και να ανατρέψουν μία ήδη υπάρχουσα μετάθεση.

  Εσείς έχετε λάβει την μετάθεση που πραγματικά δικαιούστε;

  Τα κριτήρια μεταθέσεων

  Κάποια κριτήρια για ευνοϊκή μετάθεση εσωτερικού, σύμφωνα με τον νέο νόμο, είναι τα εξής:

  Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας!

   Αν ανήκετε σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, έχετε χρονικό περιθώριο ως και 5 ημέρες από την υπογραφή της κοινοποίησης της μετάθεσης εκ μέρους σας ώστε να διεκδικήσετε μια ευνοϊκότερη τοποθέτηση.
   Δεν είστε σίγουρος αν δικαιούστε ευνοϊκή μετάθεση; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε με βάση την υπόθεση σας!

   Γιατί να απευθυνθείτε σε εμάς;

   Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο ειδικεύεται εδώ και 25 χρόνια σε θέματα στρατιωτικού δικαίου. Η εμπειρία και η εξαιρετική τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να σας δώσουμε απάντηση σε οποιοδήποτε νομικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.
   Το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας σε όποιο μέρος της χώρας και αν βρίσκεστε. Η εξειδικευμένη νομική μας ομάδα έχουν ήδη εκπροσωπήσει χιλιάδες υποθέσεις μεταθέσεων ανά τα χρόνια και έχουμε καταφέρει να ανατρέψουμε εκατοντάδες δυσμενείς μεταθέσεις!

   Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο εναρμονίζεται και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς και το προσωπικό του, το γραφείο μας δημιούργησε έναν μηχανισμό ηλεκτρονικής διαδικασίας, έτσι ώστε να απλοποιήσει, να επιταχύνει και να διασφαλίσει την ολοκλήρωση της νομικής διαδικασίας που αφορά την υπόθεσή σας.
   Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις και τις προθεσμίες κατανοώντας την ανάγκη σας να δρομολογείτε τις υποθέσεις κανονικά.

   Στάδιο 1: Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη μας ομάδα στο 210-9536664 και ενημερωθείτε αναλυτικά για την υπόθεσή σας.

   Στάδιο 2: Θα λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέσω e-mail από τον αρμόδιο. 

   Στάδιο 3: Κατεβάστε, συμπληρώστε τα έγγραφα και αποστείλετε τα ηλεκτρονικά στο info@militarylawoffice.gr .

   Στάδιο 4: Προχωρήστε σε κατάθεση του χρηματικού ποσού για την εκκίνηση της νομικής διαδικασίας.

   *Θα λάβετε e-mail με αναλυτική περιγραφή των σταδίων προς επίλυση τυχόν αποριών που μπορεί να σας έχουν δημιουργηθεί από τον αρμόδιο της υπόθεσής σας.

    

   Γνωρίζετε την Μετάθεση που Δικαιούστε;

   Απαντάμε στις πιο συχνές σας ερωτήσεις:

   Δεν πρέπει να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους αλλά ούτε και να περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή, σε περίπτωση που δεν είστε σίγουρος αν δικαιούστε ευνοϊκή μετάθεση επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε με βάση την υπόθεση σας. Μπορείτε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Διαφορετικά μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-9536664 ή να μας αποστείλετε προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook (να μπει link από το messneger) και ένας αρμόδιος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας λύσει όλες τις απορίες.

   Αφού ελέγξουμε την υπόθεση σας, χαράσσουμε από κοινού την στρατηγική μας και καταθέτουμε την προσφυγή σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσης σας ως την τελική της έκβαση.

   Οι ενέργειες για την ακύρωση της μετάθεσης πρέπει να ξεκινήσουν αυστηρά εντός 5 ημερών από την υπογραφή της κοινοποίησής της εκ μέρους σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε την υπόθεση σας και να σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις που μπορούν να γίνουν.
    

   Ναι, υπάρχει τρόπος. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και μην απογοητεύεστε! Για την υπόθεσή σας, όπως και για κάθε αντίστοιχη υπόθεση, μπορεί να προβληθούν βάσιμες αντιρρήσεις! Μια ανεπιθύμητη μετάθεση είναι μεν μια αρνητική εξέλιξη, αλλά με την κατάλληλη νομική συνδρομή είναι δυνατόν να ανατραπεί.

   Ελάτε στο γραφείο μας και μαζί θα βρούμε την ιδανική λύση για την δική σας περίπτωση.
   Τα 25 έτη εμπειρίας μας και τα χιλιάδες στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, που μας έχουν εμπιστευτεί τις υποθέσεις τους, αποτελούν την ζωντανή απόδειξη για τον κατάλληλο νομικό χειρισμό.

   Είπαν για εμάς

   Ακόμη και εάν ΔΕΝ εμπίπτετε σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διερευνήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας.

   Ποιοι είμαστε

   Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο ειδικεύεται εδώ και 25 χρόνια σε θέματα στρατιωτικού δικαίου.

   Η εμπειρία και η εξαιρετική τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να σας δώσουμε απάντηση σε οποιοδήποτε νομικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

   Περισσότερα >

   Επικοινωνία