Μεταθέσεις εσωτερικού - Διεκδικήστε τη μετάθεση που σας αξίζει

Διεκδικήστε τη μετάθεση που σας αξίζει

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε τη μετάθεση που σας αξίζει

Ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο:210-9536664.

Οι μεταθέσεις εσωτερικού αποτελούν ένα μεγάλο άγχος για τα στελέχη των ένοπλων δυνάμεων και ιδιαίτερα για τους ΕΠΟΠ. Η διαδικασία αυτή είναι σημαντικότατη για την οικογενειακή κατάσταση σας και το επαγγελματικό σας μέλλον.

Πολλοί ένστολοι δεν λαμβάνουν τη μετάθεση που επιθυμούν. Όμως ακόμα περισσότεροι δε γνωρίζουν πως μπορούν να την ανατρέψουν!

Από το 2018 ο νόμος για τις μεταθέσεις εσωτερικού έχει αλλάξει όσον αφορά τα κριτήρια επιλογής μεταθέσεων. Οι ένστολοι που ανήκουν στις ευνοούμενες κατηγορίες, έχουν τη δυνατότητα να μετατεθούν στην περιοχή της επιλογής τους ή να ανατρέψουν την ήδη υπάρχουσα μετάθεση.

Γνωρίζοντας τη σημαντικότητα που έχει η μετάθεση στο βαθμό σας, σας ενημερώνουμε για τις επιλογές που έχετε. Με τη βοήθεια μας μπορείτε να διεκδικήσετε και να κερδίσετε τη μετάθεση που επιθυμείτε. Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο, με 25 χρόνια εμπειρίας, ειδικεύεται σε θέματα στρατιωτικού δικαίου.

Ενημερωθείτε σήμερα! Καλέστε μας στο 210-9536664 και διορθώστε την αδικία που έχετε υποστεί.

Ενδεικτικές περιπτώσεις κριτηρίων για μετάθεση:

Προστατευόμενα τέκνα.

Νέοι γονείς

Λόγοι υγείας του στελέχους ή ενός μέλους της οικογένειας του

Ηλικία και σπουδές τέκνων

Διάθεση στέγης

Υπηρεσιακά κριτήρια

Συνυπηρέτηση

Αναπηρία ενός μέλους της οικογένειας πάνω από 67%

Συχνές Ερωτήσεις

Συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Διαφορετικά μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-9536664.

Αφού ελέγξουμε την υπόθεση σας, χαράσσουμε από κοινού την στρατηγική μας και καταθέτουμε την προσφυγή σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσης σας ως την τελική της έκβαση.

Οι ενέργειες για την ακύρωση της μετάθεσης πρέπει να ξεκινήσουν αυστηρά εντός 5 ημερών από την υπογραφή της κοινοποίησής της εκ μέρους σας.

Ναι,  υπάρχει τρόπος. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και μην απογοητεύεστε! Για την υπόθεσή σας, όπως και για κάθε αντίστοιχη υπόθεση,  μπορεί να προβληθούν βάσιμες αντιρρήσεις! Μια ανεπιθύμητη μετάθεση είναι μεν μια αρνητική εξέλιξη, αλλά με την κατάλληλη νομική συνδρομή είναι δυνατόν να  ανατραπεί.

 

Ελάτε στο γραφείο μας και μαζί θα βρούμε την ιδανική λύση για την δική σας περίπτωση.

Τα 25 έτη εμπειρίας μας και τα χιλιάδες στελέχη των ενόπλων δυνάμεων,  που μας έχουν εμπιστευτεί τις υποθέσεις τους, αποτελούν την ζωντανή απόδειξη για τον κατάλληλο νομικό χειρισμό.

Είπαν για εμάς

Ένας συνάδελφός μου μίλησε για εσάς. Σας εμπιστεύθηκε και υπό τη καθοδήγηση σας, κατάφερε να μετατεθεί στην περιοχή που ήθελε. Για αυτό και εγώ απευθύνθηκα σε εσάς για να με βοηθήσετε τώρα που έχω βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας και για όλη σας την υποστήριξη! Χάρη σε εσάς κατάφερα να αναστρέψω την μετάθεση μου. Απόλυτα επαγγελματίες με εμπειρία στα στρατιωτικά νομικά θέματα.

Στην αρχή ήμουν δύσπιστος. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να πάρω την μετάθεση που ήθελα. Το νομικό σας τμήμα με ενημέρωσε για όλες τις επιλογές μου και τελικά κατάφερα να μετατεθώ εκεί που ήθελα. Σας έχω ήδη συστήσει και σε άλλους συναδέλφους μου.

Ακόμη και εάν ΔΕΝ εμπίπτετε σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διερευνήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας.

Το γραφείο μας έχει αναλάβει χιλιάδες υποθέσεις που αφορούν σε μεταθέσεις τα τελευταία 20 χρόνια.

Επικοινωνία

 

Μεταθέσεις – Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 210-9536664

Για να συνομιλήσετε με ένα εξιδικευμένο Σύμβουλο του Οργανισμού μας.


Για να λάβετε ένα σύντομο οδηγό με τις απαραίτητες διαδικασίες