ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

Λαμβάνω όσα δικαιούμαι;

  Οι περικοπές συνεχίζονται...

  Παρά την επιστροφή ενός μέρους των αναδρομικών που λάβατε μετά τη δικαίωσή σας σχετικά με τον Νόμο 4093, ο αγώνας σας συνεχίζεται…

  Οι κρατήσεις που υφίσταται η σύνταξή σας συνεχίζουν να “τρέχουν” παρ’ όλο που σε κάποιες περιπτώσεις έχουν ήδη κριθεί αντισυνταγματικές. Για παράδειγμα, η κράτηση υπέρ ΕΟΠΥΥ αφαιρείται από την κύρια σύνταξη σας, αλλά σας παρακρατείται και από την επικουρική που λαμβάνετε από το Μετοχικο Ταμειο Στρατου με ποσοστό μάλιστα που φτάνει το 6%!

  Ο κοινός μας στόχος...

  Θέλοντας να διασφαλίσουμε τη συνολική επιστροφή των παρακρατηθέντων σας για τα συνολικά έτη των αντισυνταγματικών περικοπών, συμπεριλαμβανομένων αυτών από το Μετοχικο Ταμειο Στρατου, στεκόμαστε δίπλα σας και σας καθοδηγούμε έχουντας έναν κοινό στόχο:
  Να λάβετε πίσω τα δεδουλευμένα σας!

  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο:

  Πώς επωφελείστε από τις υπηρεσίες μας…

  Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο διαθέτει μία απόλυτα καταρτισμένη νομική ομάδα στο στρατιωτικό δίκαιο με πολυετή πείρα και τεχνογνωσία. Τα 25 έτη μας στον “στίβο” της δικηγορίας μας έχουν γεμίσει με όλη την απαραίτητη γνώση για να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές υποθέσεις.

  Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη μας ομάδα και εκκινήστε τη διαδικασία διεκδίκησης προχωρώντας σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες που θα διασφαλίσουν την εναντίωση σας στις συνεχείς μειώσεις και θα απαιτήσουν την επιστροφή των κρατήσεων που έχετε δεχθεί και εξακολουθείτε να δέχεστε έως σήμερα.

  Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο εναρμονίζεται και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς και το προσωπικό του, το γραφείο μας δημιούργησε έναν μηχανισμό ηλεκτρονικής διαδικασίας, έτσι ώστε να απλοποιήσει, να επιταχύνει και να διασφαλίσει την ολοκλήρωση της νομικής διαδικασίας που αφορά την υπόθεσή σας.
  Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις και τις προθεσμίες κατανοώντας την ανάγκη σας να δρομολογείτε τις υποθέσεις κανονικά.

  Στάδιο 1: Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη μας ομάδα στο 210-9536664 και ενημερωθείτε αναλυτικά για την υπόθεσή σας.

  Στάδιο 2: Θα λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέσω e-mail από τον αρμόδιο. 

  Στάδιο 3: Κατεβάστε, συμπληρώστε τα έγγραφα και αποστείλετε τα ηλεκτρονικά στο info@militarylawoffice.gr .

  Στάδιο 4: Προχωρήστε σε κατάθεση του χρηματικού ποσού για την εκκίνηση της νομικής διαδικασίας.

  *Θα λάβετε e-mail με αναλυτική περιγραφή των σταδίων προς επίλυση τυχόν αποριών που μπορεί να σας έχουν δημιουργηθεί από τον αρμόδιο της υπόθεσής σας.

   

  Θέλω να προχωρήσω την διαδικασία

  Απαντάμε στις πιο συχνές σας ερωτήσεις:

  Συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα και ο αρμόδιος από το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

  Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-9536664.

  Αφού ελέγξουμε τον φάκελο σας, χαράσσουμε από κοινού τη στρατηγική μας και αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της υπόθεσής σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσής σας ως την τελική της έκβαση και την επίτευξη του επιθυμητού στόχου.

   

  Δεν λαμβάνουμε χρήματα εάν δεν δικαιθείτε! Αυτή είναι η φιλοσοφία του γραφείου μας. Θα μελετήσουμε την υπόθεση σας, προτού προχωρήσουμε σε συνεργασία θα ενημερωθείτε πλήρως για το συνολικό κόστος της διαδικασίας εξ αρχής από τον αρμόδιο που θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεσή σας.

  Είπαν για εμάς

  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 210-9536664 για να μιλήσετε με ένα εξειδικευμένο συνεργάτη μας και να ξεκινήσετε τη διεκδίκηση των χρημάτων που χάνετε!

  Ποιοι είμαστε

  Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο ειδικεύεται εδώ και 25 χρόνια σε θέματα στρατιωτικού δικαίου.

  Η εμπειρία και η εξαιρετική τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να σας δώσουμε απάντηση σε οποιοδήποτε νομικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

  Περισσότερα >

  Επικοινωνία