Το γραφείο μας έχει εντοπίσει νέα δεδομένα όσον αφορά τις στρατιωτικές συντάξεις για λόγους υγείας, τα οποία διαπιστώνεται ότι αφορούν μεγάλη μερίδα των Στελεχών αλλά και των Εφέδρων θητείας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι πολλά Στελέχη, αλλά και Έφεδροι θητείας αν και έχουν απομακρυνθεί για λόγους υγείας από τις Ένοπλες Δυνάμεις, ανεξαρτήτου αιτίας, δεν έχουν λάβει τη σύνταξη υγείας που δικαιούνται.

Επίσης αρκετά Στελέχη που απομακρύνονται δικαιούμενοι συντάξεως υγείας, δεν γνωρίζουν τα δικαιώματα τους, όπως επίσης και την σημαντικότητα της αύξησης του ποσοστού αναπηρίας, όπου αυτό προβλέπεται εκ του νόμου.

Για αυτούς τους λόγους το Γραφείο μας έχει συστήσει ειδικό Τμήμα Συντάξεων και Θεμάτων Υγείας.

Ειδικότερα, τα νέα δεδομένα στις στρατιωτικές συντάξεις για λόγους υγείας αφορούν ιδιαίτερα:

1. Όσους αποστρατεύθηκαν ή απολύθηκαν για λόγους υγείας από τον Στρατό
2. Όσους επιδιώκουν να εξετάσουν εάν δικαιούνται τη σύνταξη για λόγους υγείας
3. Όσους έχουν λάβει σύνταξη υγείας με μικρό ποσοστό αναπηρίας
4. Όσους εμφάνισαν επιδείνωση στην υγεία τους και μπορούν να αυξήσουν το ποσοστό αναπηρίας τους

Ενδεικτικές περιπτώσεις και υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο μας:

Εάν αποστρατευθήκατε ή απολυθήκατε για λόγους υγείας από τις Ένοπλες Δυνάμεις, το πιθανότερο είναι να δικαιούστε σύνταξη. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο μας, για να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα και χωρίς κόστος.

Εάν αποστρατευθήκατε και δικαιούστε σύνταξη για λόγους υγείας και το γνωρίζετε, ή απολυθήκατε ενώ υπηρετούσατε την θητεία σας για λόγους υγείας οφειλόμενους στην Υπηρεσία, τότε είναι χρήσιμο να επικοινωνήσετε με το Γραφείο μας, για να σας βοηθήσουμε στην βελτίωση της συντάξεως, την διεκδίκηση όλων των δικαιούμενων παροχών και την ταχεία διεκπεραίωση της συνταξιοδοτήσεως σας.

Εάν έχετε λάβει ήδη σύνταξη για λόγους υγείας και το ποσοστό αναπηρίας είναι μικρότερο από αυτό που κανονικά θα έπρεπε να αντιστοιχεί στην πάθηση, ή έχετε αμφιβολίες γι’ αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το ποσοστό και να διεκπεραιώσετε τις απαραίτητες ενέργειες με ασφάλειας και χωρίς άγχος.

Εάν έχετε λάβει σύνταξη για λόγους υγείας και η υγεία σας εμφάνισε επιδείνωση, τότε μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να διορθώσετε το ποσοστό αναπηρίας και τι επιπλέον σύνταξη δικαιούστε από την βελτίωση του ποσοστού.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις αλλά και για άλλα θέματα Συντάξεων και Θεμάτων Υγείας μπορείτε να απευθύνεστε στο εξειδικευμένο Τμήμα του Γραφείου μας, για να λαμβάνετε έγκυρες και ασφαλείς πληροφορίες, αλλά και υποστήριξη για την διεκπεραίωση των παραπάνω διαδικασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους κάτωθι τρόπους:

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
Επικοινωνία