Σημαντική εξέλιξη η απόφαση του ΣτΕ! Μετά τη δικαίωση των συνταξιούχων για τα λάθη του ΕΟΠΥΥ, έφτασε η σειρά των ενόπλων!

Την επιστροφή των μισθών και συντάξεων όλων των Στελεχών των ενόπλων Δυνάμεων στα επίπεδα της προ μνημονίου εποχής ζητά από την κυβέρνηση το Ανώτατο Δικαστήριο. Σε περίπτωση καθυστέρησης θα υπάρξουν βαριά πρόστιμα!

10.000 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που εμπιστεύτηκαν τις υποθέσεις των περικοπών τους σε εμάς βλέπουν τον αγώνα τους να δικαιώνεται! Μέσα σε 8 μήνες αυστηρά, 10.000 χιλιάδες πελάτες μας θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω!

Η αναπροσαρμογή θα πρέπει να γίνει για το διάστημα από 1η Αυγούστου 2012 έως την 1η Ιανουαρίου 2017.

 

Το ιστορικό της απόφασης

Το 2014, η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε ως αντισυνταγματικές τις περικοπές των αποδοχών όλων των ένστολων όλων των Σωμάτων που έγιναν αναδρομικά από την 1η Αυγούστου 2012 κατ΄ επιταγή του νόμου 4093/2012.

Το 2016, με τις αποφάσεις τις υπ΄ αριθμ. 1125-1128/2016, έκρινε ως αντισυνταγματική τη μερική αποκατάσταση του μισθολογικού καθεστώτος των στρατιωτικών που έγινε το 2014 με υπουργική απόφαση, με τις αποδοχές, τα επιδόματα και τις συντάξεις τους να φτάνουν σε χαμηλότερα επίπεδα από τα προβλεπόμενα κατά 50%!

Το  κράτος αγνόησε όλες τις σχετικές αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου!

 

Απόφαση- καταπέλτης!

Η Κυβέρνηση αδιαφορεί για σας, όχι και το Ανώτατο Δικαστήριο! Έτσι:

  • Με τις αποφάσεις υπ΄ αριθμ. 3 και 4/2018, υπενθυμίζει στην Κυβέρνηση πως σύμφωνα με το άρθρο 95 παράγραφος 5 του Συντάγματος πρέπει να συμμορφώνεται άμεσα προς τις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου κι ότι «δεν δύναται να αδρανεί επικαλούμενη λόγους οι οποίοι δεν εδράζονται σε συνταγματικές διατάξεις».

 

  • Η Ολομέλεια καλεί την Κυβέρνηση και τον υπουργό Οικονομικών να συμμορφωθεί εντός 8 μηνών στις αποφάσεις του ΣτΕ και να επαναφέρει το καθεστώς παλαιού ενιαίου μισθολογίου του νόμου 3205/2003 για τους στρατιωτικούς, καθώς και να καταβάλει τις διαφορές αποδοχών και συντάξεων που προκύπτουν.

 

Κι άλλες δικαστικές αποφάσεις που σας δικαιώνουν!

 

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις αποφάσεις 258 και 259/2018, έκρινε πως οι αποφάσεις που δικαίωσαν τους ένστολους για τις μισθολογικές και συνταξιοδοτικές μειώσεις τους, καταλαμβάνουν και όσους δεν είναι μέλη των στρατιωτικών Ομοσπονδιών και Ενώσεων!

Τόνισε πως οι παραπάνω αποφάσεις αφορούν όλους τους απόστρατους και εν ενεργεία στρατιωτικούς των Ενόπλων Δυνάμεων!

 

Οι πελάτες μας δικαιώνονται! 10.000 ένοπλοι χαμογελούν ξανά!

 

10.000 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που μας εμπιστεύτηκαν τις υποθέσεις τους, βλέπουν τον αγώνα τους να δικαιώνεται!

Οι πελάτες μας θα πάρουν σίγουρα πίσω τα χρήματά τους ακόμα και αν η κυβέρνηση προσπαθήσει να αποφύγει την απόφαση γιατί έχουν κάνει ατομικές προσφυγές!

Γιατί να μην είστε κι εσείς ανάμεσα σε εκείνους που, όλο και συχνότερα, δικαιώνουν οι δικαστικές αποφάσεις;

Γιατί να τους αφήνετε να παίζουν με τα χρήματά σας;

 

Διεκδικήστε κι εσείς τα χρήματά σας!

 

Οι υποθέσεις των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όπως εσείς δεν είναι σαν των απλών πολιτών. Χρειάζονται εξειδικευμένη υποστήριξη  την οποία εμείς διαθέτουμε!

Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο μας μπορεί να σας οδηγήσει στη νίκη… Αρκεί να αποφασίσετε να αγωνιστείτε! Το γραφείο μας διαθέτει:

  • μεγάλη εμπειρία με χιλιάδες αναφορές και προσφυγές τα τελευταία 25 έτη και γνώσεις πάνω σε ζητήματα που αφορούν εσάς, τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
  • αυξημένη τεχνογνωσία με καθημερινή ενημέρωση για τις εξελίξεις, ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας για σας.
  • εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών που φτάνει σε κάθε σημείο της Ελλάδας και κάθε τμήμα Δικαίου.

 

Είναι τιμή μας η εμπιστοσύνη σας. Χιλιάδες Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων όπως Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού αλλά και της Πυροσβεστικής, έχουν αναθέσει σε μας τις υποθέσεις τους.

Απευθυνθείτε σε μας για να ενημερωθείτε σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσετε για τη διεκδίκηση των περικοπών σας.

Οι έμπειροι νομικοί μας θα βρίσκονται στο πλάι σας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα σας!

 

Επιθυμία μας είναι η δικαίωσή σας!

 

Επικοινωνία