ΕΟΘ: Πώς να διατηρήσετε τη θέση σας στο στρατό

  Προσφέροντας σας λύσεις…

  Μία δυσμενής κρίση μπορεί να δημιουργήσει “αναταράξεις” στην επαγγελματική σας πορεία και να σας οδηγήσει στην αποστρατεία βάζοντας τέλος στην καριέρα που επί έτη χτίζετε.


  Γνωρίζατε οτι υπάρχει η δυνατότητα να παραμείνετε στο Στρατό ως Αξιωματικοί εκτός οργανικών θέσεων (ΕΟΘ); Πρόκειται για μία από τις λύσεις που διαθέτετε ως στέλεχος και μπορείτε να αξιοποιήσετε έτσι ώστε να αποφύγετε την απομάκρυνσή σας από τα στρατιωτικά σας καθήκοντα. Η έμπειρη νομική μας ομάδα μπορεί να σας παραθέσει όλες τις πιθανές λύσεις και κατευθύνσεις που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Αξιοποιήστε τη λύση που σας προσφέρεται.

  Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-9536664

  Πώς φροντίζουμε για το μέλλον σας;

  Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο, διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της δικηγορίας και στα ζητήματα στρατιωτικού δικαίου. Ειδικευόμαστε σε αναστροφή δυσμενών κρίσεων και παραμονή στελεχών στην ενεργεία ως ΕΟΘ

  Γνωρίζοντας τα στενά χρονικά περιθώρια και τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται, σας βοηθούμε να κινηθείτε άμεσα και γρήγορα. Το εξειδικευμένο νομικό τμήμα μας σας ενημερώνει πλήρως για τις επιλογές σας και διαμορφώνουμε με βάση τις ανάγκες σας την καλύτερη στρατηγική για εσάς. Με την εμπειρία και τη γνώση μας σας υποστηρίζουμε υπεύθυνα καθ’όλη την πορεία της υπόθεσης σας μέχρι την επίτευξη του στόχου.

  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο εναρμονίζεται και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς και το προσωπικό του, το γραφείο μας δημιούργησε έναν μηχανισμό ηλεκτρονικής διαδικασίας, έτσι ώστε να απλοποιήσει, να επιταχύνει και να διασφαλίσει την ολοκλήρωση της νομικής διαδικασίας που αφορά την υπόθεσή σας.
  Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις και τις προθεσμίες κατανοώντας την ανάγκη σας να δρομολογείτε τις υποθέσεις κανονικά.

  Στάδιο 1: Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη μας ομάδα στο 210-9536664 και ενημερωθείτε αναλυτικά για την υπόθεσή σας.

  Στάδιο 2: Θα λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέσω e-mail από τον αρμόδιο. 

  Στάδιο 3: Κατεβάστε, συμπληρώστε τα έγγραφα και αποστείλετε τα ηλεκτρονικά στο info@militarylawoffice.gr .

  Στάδιο 4: Προχωρήστε σε κατάθεση του χρηματικού ποσού για την εκκίνηση της νομικής διαδικασίας.

  *Θα λάβετε e-mail με αναλυτική περιγραφή των σταδίων προς επίλυση τυχόν αποριών που μπορεί να σας έχουν δημιουργηθεί από τον αρμόδιο της υπόθεσής σας.

   

  Λύνοντας βασικές απορίες σας….

  Συγκεντρώστε άμεσα τα απαραίτητα έγγραφα, που αφορούν στην υπόθεσή σας, και στείλτε μας μήνυμα στο militarylawoffice@gmail.com με το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

   

  Αφού ελέγξουμε τον φάκελό σας, χαράσσουμε από κοινού την στρατηγική μας και καταθέτουμε την προσφυγή σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσης σας ως την τελική της έκβαση.

   

  Αν ανήκετε στους ώριμους συνταξιοδοτικά αξιωματικούς διαθέτετε μόλις 60 ημέρες. Γι’αυτό και πρέπει να κινηθείτε άμεσα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και δυστυχώς δεν είναι σύμμαχός σας. Οποιαδήποτε ολιγωρία μπορεί να αποβεί μοιραία για την επαγγελματική σας καριέρα.

   

  Η πρόσφατη εμπειρία έχει καταδείξει ότι, λόγω των διαρκών μειώσεων στις οργανικές θέσεις , τα κριτήρια τών κρίσεων έχουν αυστηροποιηθεί, ενώ οι αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων λαμβάνουν υπόψη τους και την παραμικρή λεπτομέρεια – δυσμενές στοιχείο του φακέλου σας. Μια ατυχής στιγμή είναι πιθανό να ανακόψει την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μην καθυστερείτε! Πάρτε τώρα την σωστή απόφαση, που θα καθορίσει το επαγγελματικό σας μέλλον.

   

  Ναι,  υπάρχει τρόπος. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και μην απογοητεύεστε! Για την υπόθεσή σας, όπως και για κάθε αντίστοιχη υπόθεση,  μπορεί να προβληθούν βάσιμες αντιρρήσεις! Μια δυσμενής κρίση είναι μεν μια αρνητική εξέλιξη, αλλά με την κατάλληλη νομική συνδρομή είναι δυνατόν να  ανατραπεί και να εξασφαλιστεί η παραμονή σας στην ενεργεία.

  Τα 25 έτη εμπειρίας μας και τα χιλιάδες στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, που μας έχουν εμπιστευτεί τις υποθέσεις τους, αποτελούν την ζωντανή απόδειξη για τον κατάλληλο νομικό χειρισμό.

  Συνεργάστηκαν μαζί μας…

  Επικοινωνία