Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο

Στο Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο απευθύνονται επί 25 έτη τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας για τις υποθέσεις τους.
Λόγω της αυξημένης τεχνογνωσίας μας μπορούμε να υποστηρίζουμε εσάς, τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, πλήρως. Στα Αστικά και στα Στρατιωτικά Δικαστήρια.
Είναι άλλωστε σύνηθες υποθέσεις που για ένα απλό πολίτη χρειάζονται μόνο μία ενέργεια, να απαιτούν ενέργειες σε πολλά επίπεδα για ένα Στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων.Εμείς, εδώ και 25 χρόνια, είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα.
Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις, μελετούμε και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Ως τμήμα της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA, διαθέτουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών.
Σε κάθε τομέα Δικαίου, σε κάθε σημείο της Ελλάδας.Τα στελέχη μας και οι συνεργάτες μας καταρτίζονται διαρκώς.
Στόχος μας να σας δίνουμε πάντοτε την καλύτερη υποστήριξη.
Το γραφείο μας έχουν τιμήσει με την ανάθεση υποθέσεών τους χιλιάδες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μεταξύ τους συγκαταλέγονται και Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού αλλά και της Πυροσβεστικής.Έχουμε πάντοτε στο επίκεντρο των ενεργειών μας την προάσπιση των συμφερόντων σας.
Όχι μόνο όσων από εσάς είσαστε ανώτεροι στην ιεραρχία αλλά και όσων τώρα ξεκινάτε την καριέρα σας.
Προχωρούμε για αυτό σε δυναμικές κινήσεις προάσπισης των συμφερόντων σας, όπου εντοπίζουμε σημεία αδικίας.

Το γραφείο μας παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς του Δικαίου και ειδικότερα:

  • Στρατιωτικό Ποινικό Δίκαιο
  • Στρατιωτικό Διοικητικό Ακυρωτικό Δίκαιο (προαγωγές, πειθαρχικά, μεταθέσεις κλπ)
  • Στρατιωτικές Διοικητικές Διαφορές Ουσίας (επιδόματα, αποζημιώσεις κλπ)
  • Οικογενειακό Δίκαιο (διαζύγια, επιμέλεια τέκνων κλπ),
  • Κληρονομικό Δίκαιο (διαθήκες, κληρονομιές κλπ),
  • Εμπράγματο Δίκαιο (μεταβιβάσεις ακινήτων, πωλήσεις, προσημειώσεις, δάνεια κλπ)
  • Ενοχικό Δίκαιο (αγωγές αποζημιώσεως, αυτοκινητιστικά , μισθωτικέ διαφορές, εργασιακές κλπ)
  • Διάφορες Διοικητικές Διαδικασίες (κατοχύρωση σημάτων, πνευματική ιδιοκτησία, προσφυγές και δικαιώματα καταναλωτών, ασφαλιστικές διαφορές κλπ)
  • Εμπορικό δίκαιο (σύσταση κεφαλαιουχικών, προσωπικών και αφανών εταιρειών, αγοραπωλησίες μετοχών και μερισμάτων, διοίκηση και νομική υποστήριξη επιχειρήσεων κλπ)
  • Ειδικό τμήμα παροχής νομικής βοηθείας σε άτομα με ειδικές ανάγκες και άτομα με ψυχικές και διανοητικές παθήσεις, την οποία προσφέρει το γραφείο μας σε συνεργασία με εγνωσμένου κύρους επιστήμονες (ψυχιάτρους, ψυχολόγους κλπ), σε συνεργασία με κρατικά νοσοκομεία και τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, αλλά και ιδιωτικούς φορείς.

Οι Δικηγόροι μας

Σπυρόπουλος Δημήτρης

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και Συμβουλίω της Επικρατείας, LLM

Ο Δημήτριος Σπυρόπουλος είναι  Διαχειριστής της δικηγορικής  εταιρείας. Είναι δικηγόρος στον ΄Αρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Κομοτηνής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Αγγλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Essex. Aσκεί δικηγορία από το 1995.

Είναι μέλος της ΄Ενωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων. Η ενασχόλησή του επικεντρώνεται στους τομείς του διοικητικού, αστικού και ποινικού δικαίου. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε νομικά περιοδικά και συμμετέχει σε επιστημονικά συνέδρια ως ομιλητής.

Μπαλιτσάρη Γεωργία – Ευτυχία

Δικηγόρος

Γεννηθείσα το 1986, απόφοιτη Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης το έτος 2008 με βαθμό πτυχίου «λίαν καλώς», φοιτήτρια του μεταπτυχιακού προγράμματος «Το χρηματοοικονομικό και θεσμικό πλαίσιο της αγοράς κεφαλαίου και χρήματος» του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας και αγγλικής νομικής ορολογίας, πολύ καλή γνώση γερμανικής γλώσσας και άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ, δικηγόρος παρ’ εφέταις, μέλος ΔΣΑ από το 2010, με επαγγελματική ειδίκευση στο εργατικό – κοινωνικοασφαλιστικό, φορολογικό και φορολογικό ποινικό δίκαιο.

Τρεχλής Σέργιος

Δικηγόρος, LLM

Ο Σέργιος Τρεχλής είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών. Έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Εξειδικευμένο Δημόσιο Δίκαιο από τα πανεπιστήμια Αθηνών και Μπορντώ.

Γνωρίζει άριστα Γαλλικά και Αγγλικά. Είναι φοιτητής του μεταπτυχιακού στην Ενέργεια στο πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ευθυμίου Χαρά

Δικηγόρος, LLM

Δικηγόρος παρ’ Εφέταις. Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1984. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών το έτος 2007. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Εργατικό Δίκαιο (ΕΚΠΑ). Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2009.

Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά.

Τσαμπαλά Φωτεινή

Δικηγόρος

Η Φωτεινή Τσαμπαλά είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master (DEA) Etudes Européennes της Grenoble ΙΙ. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το έτος 1999.  Με 15ετή προϋπηρεσία στον τραπεζικό κλάδο, εργάσθηκε στον τομέα  της εξυπηρέτησης πελατών και στη νομική υπηρεσία της πρώην Τράπεζας Κύπρου και της Τράπεζας Πειραιώς.

Ειδικεύεται στον χειρισμό υποθέσεων του εμπορικού και τραπεζικού δικαίου, σύνταξη τραπεζικών συμβάσεων, θέματα προστασίας καταναλωτή, σύσταση και νομιμοποίηση νομικών προσώπων, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ρυθμίσεις δανείων κλπ. Γνωρίζει άπταιστα τη Γαλλική γλώσσα και έχει μεταφράσει πληθώρα νομικών κειμένων, έχει δε πολύ καλή γνώση της Αγγλικής.

Η Ομάδα των Ασκουμένων μας

null

Η ομάδα των ασκούμενων δικηγόρων της BCLA γεμίζει τους ορόφους του κτιρίου με τη φρεσκάδα, την όρεξη για δουλειά και τις σύγχρονες γνώσεις της.

Άννα Φώτη

Η Άννα Φώτη είναι η προϊστάμενη της γραμματείας της εταιρείας μας. Εκεί παραπέμπονται όλοι όταν δεν γνωρίζουν κάτι. Η Άννα θα το γνωρίζει και θα σας κατατοπίσει άριστα, είτε είστε πελάτης είτε συνάδελφος. Είναι η «Google της εταιρείας» λένε οι πιο παλιοί.

Η ομάδα των Συμβούλων Υποστήριξης

null

Σύμβουλοι Υποστήριξης

Οι Σύμβουλοι Υποστήριξης της BCLA είναι το σημείο επαφής με τους χιλιάδες πελάτες της εταιρείας. Είναι καθημερινά στη διάθεσή σας στο 2110121395 για να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί.

Τα γραφεία μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 262  ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 17672
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 210-9536664
FAX:  210 9520875
E-mail: info@militarylawoffice.gr
SITE:  militarylawoffice.gr

Επικοινωνία