Πυροσβεστική:
1.300 προσλήψεις στο σώμα

Λάβατε αρνητική απάντηση ενώ διαθέτετε τα προσόντα;

Υποβάλετε ένσταση εντός 60 ημερών και διεκδικήστε τη θέση σας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία

1.300 νέοι πυροσβέστες με απόφαση του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος.

Η υπ’ αριθ. 17980 οικ. Φ. 211.5/ 30-03-2020 Απόφαση Αρχηγού Π.Σ. κάλεσε 1.300 ιδιώτες να υποβάλλουν αίτηση κατάταξης στο Πυροσβεστικό σώμα για εποχική απασχόληση. Η λίστα με τους 1.300 που επιλέχθηκαν για να υπηρετήσουν ως Πυροσβέστες με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Τι μπορούν να κάνουν όσοι δεν έλαβαν θετική απάντηση;

Εαν θεωρείτε οτι θα έπρεπε να βρίσκεστε μέσα στους επιλαχόντες και πιστεύετε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα προσόντα για να υπηρετήσετε στο Πυροσβεστικό Σώμα έχετε ακόμα μια ευκαιρία. 

Θα πρέπει άμεσα να προχωρήσετε σε ένσταση έτσι ώστε να επανεξεταστεί το αίτημα και ο φάκελός σας από την αρμόδια υπηρεσία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαθέτετε μόνο 60 ημέρες από την ημερομηνία που λάβατε την επίσημη αρνητική απάντηση από το σώμα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προλάβετε την προθεσμία έτσι ώστε έχετε άλλη μια ευκαιρία να κερδίσετε τη θέση σας στην Πυροσβεστική.

Πρόσληψη με δυνατότητα ανανέωσης

Όσοι επιλέχθηκαν έχουν τη δυνατότητα επαναπρόσληψης έως πέντε συνεχείς αντιπυρικές περιόδους. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία ανανέωσης για όσους κατάφεραν ή θα καταφέρουν να σκαρφαλώσουν στον πίνακα με τους υποψήφιους.

Πώς πρέπει να κινηθώ;

Κατανοούμε πως αυτές οι διαδικασίες φαίνονται δύσκολες και χρονοβόρες. Η νομική μας ομάδα έχει πολυετή εμπειρία στην επίλυση σημαντικών στρατιωτικών ζητημάτων. Η γνώση μας πάνω στο θέμα θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε την πρόσληψης σας χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ενημερωθεί ακόμα για την τύχη της αίτησης σας…

Μπορείτε να υποβάλλεται το ερώτημα σας καθημερινά, από όλες τις κατά τόπους Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, όπου κοινοποιείται η ανωτέρω Προκήρυξη. Ανάρτηση έχει γίνει και στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος (http://www.fireservice.gr) καθώς και από τη Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων / Τμ. Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης & Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος.

Τηλεφωνικά λαμβάνετε πληροφορίες στο τηλέφωνο της Υπηρεσίας: 213-215 7695. 

Κινηθείτε έξυπνα και γρήγορα...

Στο Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο (τμήμα της δικηγορικής εταιρείας BCLA Δ. Σπυρόπουλος ΑΜ ΔΣΑ 80544) απευθύνονται επί 25 έτη τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας για τις υποθέσεις τους. Γνωρίζοντας την πολυπλοκότητα των στρατιωτικών νόμων, έχουμε φροντίσει να ενημερωνόμαστε και να εξελισσόμαστε καθημερινά. Θα φροντίσουμε λοιπόν να σας δείξουμε τη σωστή κατεύθυνση και να σας συμβουλεύσουμε για τις επόμενες σας κινήσεις.

Επικοινωνία