ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ: Προκήρυξη ακαδημαϊκού έτους 2020-21.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων ξεκίνησαν…

Ενημερωθείτε για όλα τα βήματα…

Ενημερωθείτε για όλα τα βήματα

Με ανάρτηση στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ανακοινώθηκε η προκήρυξη για όσους επιθυμούν να εισαχθούν στις στρατιωτικές σχολές το νέο ακαδημαϊκό έτος. Οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά.

 

Υποβολή Αιτήσεων:

  • Έλληνες Εσωτερικού από Τετάρτη 13 Μαΐου έως Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.
  • Έλληνες Εξωτερικού από Τετάρτη 08 Ιουλίου έως Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020.

Για πολλούς νέους και νέες αποτελεί όνειρο ζωής η εισαγωγή τους σε στρατιωτική σχολή και η καριέρα στον ελληνικό στρατό. Για αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί κατά την κατάθεση των εγγράφων και των δικαιολογητικών. Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζουν όλες τις δυνατότητες που τους δίνονται ακόμα και σε περίπτωση που το αίτημα τους απορριφθεί.

ΈΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ;

210-9536664

ΈΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ;

Για να υποβάλετε την αίτηση θα πρέπει:

  • Να εισέλθετε στην εφαρμογή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: https://www.asei-assy.mil.gr
  • Να κάνετε εγγραφή με το προσωπικό e-mail και τα στοιχεία σας (https://www.asei-assy.mil.gr/app/login).
  • Να προχωρήσετε σε υποβολή της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης υποψηφίου, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών. ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει αποστείλετε το έγγραφο υπογεγραμμένο και θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Μπορείτε να προχωρήσετε σε επεξεργασία, προσωρινή αποθήκευση, οριστικοποίηση, μεταφόρτωση εγγράφων και αποστολή μέσω της εφαρμογής.

Η διαδικασία συνεχίζεται με τον ηλεκτρονικό κόμβο του ΥΠΑΙΘ να προχωρά σε αυθεντικοποίηση των στοιχείων κάθε υποψηφίου.

 

Εάν ανήκετε σε ειδική κατηγορία διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Διαθέτω όλα τα προσόντα αλλά δεν επιλέχθηκα. Τι μπορώ να κάνω;

Σε περίπτωση που λάβετε αρνητική απάντηση αλλά θεωρείτε ότι θα έπρεπε να βρίσκεστε στη λίστα με τους επιλαχόντες έχετε ακόμα μια ευκαιρία να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας. 

Θα πρέπει άμεσα να προχωρήσετε σε ένσταση έτσι ώστε να επανεξεταστεί το αίτημα και ο φάκελός σας από την αρμόδια υπηρεσία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαθέτετε μόνο 60 ημέρες από την ημερομηνία που λάβατε την επίσημη αρνητική απάντηση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προλάβετε την προθεσμία καθώς εαν παρέλθει το διάστημα των 60 ημερών δεν θα έχετε δυνατότητα να υποβάλετε ένσταση.

25 χρόνια εμπειρίας στα στρατιωτικά ζητήματα…

Στο Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο απευθύνονται επί 25 έτη τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας για τις υποθέσεις τους. Γνωρίζοντας την πολυπλοκότητα των στρατιωτικών νόμων, έχουμε φροντίσει να ενημερωνόμαστε και να εξελισσόμαστε καθημερινά. Θα φροντίσουμε λοιπόν να σας δείξουμε τη σωστή κατεύθυνση και να σας συμβουλεύσουμε για τις επόμενες σας κινήσεις.

Απαντάμε στις πιο συχνές σας ερωτήσεις:

Συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα και ο αρμόδιος από το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο (τμήμα της δικηγορικής εταιρείας BCLA Δ. Σπυρόπουλος ΑΜ ΔΣΑ 80544) θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-9536664.

 

Διεύθυνση mail: info@militarylawoffice.gr

Αφού ελέγξουμε τον φάκελο σας, χαράσσουμε από κοινού τη στρατηγική μας και αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της υπόθεσής σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσής σας ως την τελική της έκβαση και την επίτευξη του επιθυμητού στόχου.

Δεν λαμβάνουμε χρήματα εάν δεν δικαιωθείτε! Αυτή είναι η φιλοσοφία του γραφείου μας. Θα μελετήσουμε την υπόθεση σας, προτού προχωρήσουμε σε συνεργασία θα ενημερωθείτε πλήρως για το συνολικό κόστος της διαδικασίας εξ αρχής από τον αρμόδιο που θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεσή σας.

Επικοινωνία