Εξαιρετικά θετική έκβαση για την υπόθεση που είχε αναλάβει το στρατιωτικό δικηγορικό μας γραφείο σχετικά με την αναγνώριση των χρόνων φοίτησης σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ,ώστε αυτά να προσμετρώνται ως προϋπηρεσία για τα στρατιωτικά στελέχη.

Το εν λόγω αίτημα είχε υποβληθεί πριν την 1/1/2017 και αφορούσε στην θετική μεταβολή της μισθολογικής εξέλιξης και κατάταξης των στρατιωτικών στελεχών που είχαν υποβάλλει το σχετικό αίτημα με την αρωγή του γραφείου μας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που λάβαμε, η αρμόδια Υπηρεσία του Στρατού Ξηράς, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να επανεξετάσει το ζήτημα άμεσα. Αυτή η εξέλιξη θα έχει ως αποτέλεσμα τη δικαίωση όσων στελεχών μας εμπιστεύτηκαν και ζήτησαν την αναγνώριση των σπουδών τους για μισθολογική κατάταξη – εξέλιξη.

 

Είστε εν ενεργεία Στρατιωτικός με σπουδές σε ανώτερη ή ανώτατη σχολή;

Αξιοποιήστε τώρα το πτυχίο σας! Απογειώστε την καριέρα σας!

Δικαιούστε αναγνώριση του πτυχίου σας και την άμεση μισθολογική και βαθμολογική σας επανακατάταξη και εξέλιξη.

Μάθετε πώς μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας με την υποστήριξη των εξειδικευμένων μας συνεργατών.

  • Τα τελευταία χρόνια, τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν υποστεί συνεχείς μειώσεις και περικοπές στους μισθούς τους.
  • Όλο και περισσότερες αποφάσεις δικαιώνουν το αίτημά σας για αξιοπρεπή ζωή!
  • Τώρα το κράτος πρέπει να αναγνωρίσει και να ανταμείψει τις σπουδές σας!

Είναι υποχρέωσή του προς τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για τις υπηρεσίες που προσφέρουν!

 

Η περίπτωσή σας είναι ξεχωριστή! Κινηθείτε άμεσα!

Οι υποθέσεις των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων,  όπως και η δική σας,δενείναι απλές υποθέσεις.Το Στρατιωτικό Δικηγορικό μας Γραφείο, με χιλιάδες αναφορές και προσφυγές τα τελευταία 25 έτη και πλούσια εμπειρία σε στρατιωτικά ζητήματα, μπορεί να σας υποστηρίξει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.


Το στρατιωτικό δικηγορικό μας γραφείο διαθέτει :

  • Την απαραίτητη τεχνογνωσία: ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις, ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας για εσάς
  • Τεράστια εμπειρία από τον χειρισμό υποθέσεων χιλιάδων στελεχών των ΕΔ και των Σ.Α.
  • Εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών:Έχουμε συνεργάτες σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Ενώ, χιλιάδες Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, του Λιμενικού αλλά και της Πυροσβεστικής, καθώς και Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, έχουν αναθέσει σε μας τις υποθέσεις τους.

 

Απευθυνθείτε τώρα σε εμάς,  για να ενημερωθείτε σχετικά με τις διαδικασίες που αφορούν την αναγνώριση των σπουδών σας.

 

Διεκδικούμε για εσάς, μαζί με εσάς

 

Επικοινωνήστε τώρα με το στρατιωτικό δικηγορικό μας γραφείο στο 210-9520875, προκειμένου να μιλήσετε με τους εξειδικευμένους  νομικούς μας συμβούλους που θα σας καθοδηγήσουν,  αναφορικά με τις ενέργειες  που πρέπει να γίνουν,  ώστε η υπόθεσή σας να έχει θετική έκβαση.

Επικοινωνία