Δυσμενής κρίση;

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας!

  Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο εναρμονίζεται και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς και το προσωπικό του, το γραφείο μας δημιούργησε έναν μηχανισμό ηλεκτρονικής διαδικασίας, έτσι ώστε να απλοποιήσει, να επιταχύνει και να διασφαλίσει την ολοκλήρωση της νομικής διαδικασίας που αφορά την υπόθεσή σας.
  Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις και τις προθεσμίες κατανοώντας την ανάγκη σας να δρομολογείτε τις υποθέσεις κανονικά.

  Στάδιο 1: Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη μας ομάδα στο 210-9536664 και ενημερωθείτε αναλυτικά για την υπόθεσή σας.

  Στάδιο 2: Θα λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέσω e-mail από τον αρμόδιο. 

  Στάδιο 3: Κατεβάστε, συμπληρώστε τα έγγραφα και αποστείλετε τα ηλεκτρονικά στο info@militarylawoffice.gr .

  Στάδιο 4: Προχωρήστε σε κατάθεση του χρηματικού ποσού για την εκκίνηση της νομικής διαδικασίας.

  *Θα λάβετε e-mail με αναλυτική περιγραφή των σταδίων προς επίλυση τυχόν αποριών που μπορεί να σας έχουν δημιουργηθεί από τον αρμόδιο της υπόθεσής σας.

   

  Δυσμενής Κρίση Ένοπλων Δυνάμεων

  Η διαδικασία αξιολογήσεων για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων είναι ιδιαίτερα αυστηρή και καίρια για το επαγγελματικό σας μέλλον. Μία δυσμενής κρίση θα καθορίσει το βαθμό σας, τον μισθό σας και γενικότερα την επαγγελματική σας πορεία.

  Η διδακασία ξεκινάει σε λίγες ημέρες και θα πρέπει να είστε ενημερωμένος για τις επιλογές σας και τα δικαιώματα σας. Εάν λάβετε έκτακτη ή τακτική δυσμενή κρίση, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε προσφυγή για επανάκριση μέσα σε 60 ημέρες από την δημοσίευση της.

  Η προσφυγή χαρακτηρίζεται ως ενδικοφανής από το νόμο και η άσκησή της αποτελεί προϋπόθεση, για να προσφύγει ο θιγόμενος είτε στο ΣτΕ, είτε στο Διοικητικό Εφετείο, ανάλογα με τον βαθμό του. Η προσφυγή απαιτείται να είναι νομικά τεκμηριωμένη και να συμβαδίζει με την τρέχουσα νομολογία των διοικητικών δικαστηρίων.

  Γνωρίζοντας το πως μια κρίση μπορεί να αλλάξει εντελώς την ως τώρα πορεία σας και να στιγματίσει τους κόπους τόσων ετών που έχετε κάνει, είμαστε στο πλευρό σας για να σας ενημερώσουμε και να σας βοηθήσουμε να ανατρέψετε την κρίση.
  Η σωστή προετοιμασία και η αμεσότητα κινήσεων αποτελεί το κλειδί που θα αλλάξει τα δεδομένα!

   

  Υπάρχει νομική διέξοδος σε κάθε υπόθεση

  Πρέπει να γνωρίζετε ότι αν ανήκετε στους συνταξιοδοτικά ώριμους αξιωματικούς:

  • Διαθέτετε μόλις 60 ημέρες από την ημερομηνία κοινοποίησης της κρίσης που σας αφορά.
  • Το χρονικό διάστημα είναι περιορισμένο και οι διαδικασίες που πρέπει να κινηθούν πολλές.

  Εμείς θα σας υποστηρίξουμε υπεύθυνα, σε όλη αυτή την πορεία ενώ αυτό που χρειαζόμαστε από εσάς, είναι να έχουμε πλήρη γνώση του ατομικού σας φακέλου (αντίγραφα ΕΙ, ΕΑ, ΣΑ, καθώς και αντίγραφα πειθαρχικών ποινών κ.λπ.).

  Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

  Οι δύσκολες υποθέσεις είναι η ειδικότητά μας. Αφού λάβουμε πλήρη γνώση του φακέλου σας, θα χαράξουμε από κοινού την στρατηγική που θα ακολουθηθεί στην περίπτωση σας. Ταυτόχρονα ο προσωπικός νομικός σας σύμβουλος θα σας ενημερώνει πλήρως και τακτικά για την έκβαση της υπόθεσή σας. Έχετε κάνει την ορθή επιλογή. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας να υπερασπιστείτε το επαγγελματικό σας μέλλον και το μέλλον της οικογένειας σας.

   

  Γιατί να απευθυνθείτε σε εμάς;

  Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο ειδικεύεται εδώ και 25 χρόνια σε θέματα στρατιωτικού δικαίου. Η εμπειρία και η εξαιρετική τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να σας δώσουμε απάντηση σε οποιοδήποτε νομικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.
  Το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας σε όποιο μέρος της χώρας και αν βρίσκεστε. Η εξειδικευμένη νομική μας ομάδα έχουν ήδη εκπροσωπήσει δεκάδες υποθέσεις δυσμενών κρίσεων με απόλυτη επιτυχία!

   

  Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας

  Οι Υποθέσεις μας

  Η τελευταία επιτυχία μας αφορά την ακύρωση 3 δυσμενών κρίσεων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

  Δείτε αναλυτικά την ακύρωση 3 δυσμενών κρίσεων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που κατάφερε το γραφείο μας αλλά και το σκεπτικό των αποφάσεων   ΕΔΩ.

  Συχνές Ερωτήσεις

  Συγκεντρώστε άμεσα τα απαραίτητα έγγραφα, που αφορούν στην υπόθεσή σας, και στείλτε μας μήνυμα στο militarylawoffice@gmail.com με το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

   

  Αφού ελέγξουμε τον φάκελό σας, χαράσσουμε από κοινού την στρατηγική μας και καταθέτουμε την προσφυγή σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσης σας ως την τελική της έκβαση.

   

  Αν ανήκετε στους ώριμους συνταξιοδοτικά αξιωματικούς διαθέτετε μόλις 60 ημέρες. Γι’αυτό και πρέπει να κινηθείτε άμεσα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και δυστυχώς δεν είναι σύμμαχός σας. Οποιαδήποτε ολιγωρία μπορεί να αποβεί μοιραία για την επαγγελματική σας καριέρα.

   

  Η πρόσφατη εμπειρία έχει καταδείξει ότι, λόγω των διαρκών μειώσεων στις οργανικές θέσεις , τα κριτήρια τών κρίσεων έχουν αυστηροποιηθεί, ενώ οι αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων λαμβάνουν υπόψη τους και την παραμικρή λεπτομέρεια – δυσμενές στοιχείο του φακέλου σας. Μια ατυχής στιγμή είναι πιθανό να ανακόψει την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μην καθυστερείτε! Πάρτε τώρα την σωστή απόφαση, που θα καθορίσει το επαγγελματικό σας μέλλον.

   

  Ναι, υπάρχει τρόπος. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και μην απογοητεύεστε! Για την υπόθεσή σας, όπως και για κάθε αντίστοιχη υπόθεση, μπορεί να προβληθούν βάσιμες αντιρρήσεις! Μια δυσμενής κρίση είναι μεν μια αρνητική εξέλιξη, αλλά με την κατάλληλη νομική συνδρομή είναι δυνατόν να ανατραπεί.

   

  Τα 25 έτη εμπειρίας μας και τα χιλιάδες στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, που μας έχουν εμπιστευτεί τις υποθέσεις τους, αποτελούν την ζωντανή απόδειξη για τον κατάλληλο νομικό χειρισμό. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην σελίδα μας στο facebook στέλνωντας προσωπικό μήνυμα στο messenger, ένας αρμόδιος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για να σας βοηθήσει και να λύσει τις απορίες σας.

   

  Είπαν για εμάς

  Επικοινωνία